Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Kehitys kehittyy, vallankumous on kehittyvä välttämättömyys!

  • Mozart; Maalaus öljyllä, Hannu Rainesto
    Mozart; Maalaus öljyllä, Hannu Rainesto

Venäjä elää vaihetta, joka siltä jäi väliin. Tulee ymmärtää tuotantotapojen kehitysvaiheet ja niiden ketjuuntumisen mekanismit, jotta voi käsittää miten tulevaisuuteen mennään. Pääomien monopolisoituminen on näistä mekanismeista ehkä tärkein ja sitä tapahtuu kokoajan kaikkialla. Myös Suomen myyminen on yksi tapahtuma tässä ketjussa!

Ei Venäjä sen enempää kuin muu kapitalismi elä monopolisoitumisen kärjistymistä kauempaa. Väistämätön maailmanvallankumous on edessä, halusimme tai emme. Mantereittain jako on alkanut, siitä seuraa muutos, jota hallitsee Aasia. Emme me asein tätä kehitystä pysäytä, ei meillä ole kehitystä vastaan mitään!

Globaalin kapitalismin kehitys lähestyy muutosta, jota se ei voi välttää. Kyse on enää siitä mitä tilalle, ja siihen eivät kommunistit osaa vielä keskittyä, vaikka juuri siitä heidän pitäisi huolta kantaa. Väärät johtajat on valittu istumaan tuoleihin, he hyydyttävät vain kehitystä.

Hannu Rainesto
Eura

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Terveisiä kaikille Pietarin aurinkoiselta Vasilinsaarelta. Vallankumouksesta ei näy täällä mitään merkkejä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset