Muutokselle oikea osoite

Jos haluamme muuttaa ihmisen aiheuttamia haittoja maapallolle, tulee muutos lähteä kapitalismin hävittämisestä. Kapitalismi eli yksityinen pääoma ja sen valta, ne ovat se ongelma, josta pitää puhua, ei mikään muu. Luullaan, että muovit ovat ongelma, luullaan että liikaväestö on se ongelma, kun ainut ongelma on kapitalismi ja pääoman valta jopa ylitse itse kapitalistin. Ongelma on yksityinen pääoma, sillä se on se valta ja mekanismi, joka pakottaa kapitalistin sijoittamaan voittoa maksimoivasti. Se ei ole suinkaan hänen subjektiivinen halunsa, joka halunsa on vain omistamansa pääoman orja.
Sanokaa tämä professoreillemme, dosenteille, Sari Valtolle YLE:llä, joka lähettää hyviä radio ohjelmia. Kuten nyt tämä viimeinen, mutta joka ohjelma kiertää kuin kissa kuumaa puuroa, ettei vain keneltäkään pääsisit sanaa kapitalismi suusta!

hannurainesto
Muut Eura

Muotoilija, suunnittelija, taiteilija.
Yrittäjä, jolta oikeusmurhattiin yritys Helsingin Hovioikeutta hyväksi käyttäen.
"Jos valtaistuimelle näkyis maa, niin sitä katsois kuin pahaa unta. Näkisit miten laittomuus lain voiman saa ja valtaan sen jo joutuu valtakunta... Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuomari ilkiöitä kunnioittaa. On kuva synkkä. Veilä synkempää on tosi, joka näkemättä jää." J.W.Goethe - Faust
Olen kommunisti, mutta puolueisiin sitoutumaton!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu