Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Suomen turvallisuus

  • Rauhan puolesta Neuvostokansojen uhri!
    Rauhan puolesta Neuvostokansojen uhri!

Mikään ei ole niin puppua kuin väitteet Suomen turvallisuusvajeesta, saati että turvallisuuttamme turvattaisiin EU:n, Scandinaavien tai USA:n toimesta. Usko että ydinsota on mahdoton, on myös harhauskoa, sillä sitä ei estä mikään, jos ydinase valtoja uhataan, kutennyt EU:n, USA:n ja Suomen toimesta tehdään!

Meillä on vain yksi keino turvata itseämme ja se naapuriystävllisyys Venäjän kanssa. Ehdottomastimeidän tulee pitää kaikki ulkolaiset joukot kaukana maastamme, jopa maanpeosyytteillä vahvistettuna, jos tätä toimestamme rikotaan kuten jo on rikottu.

Naapurin aseistus on sitä luokkaa että myös USA saa pitää tekojaan elivistelyn tasolla, kuten se tekeekin.  Kaiken lisäksi, koska naapurimme Venäjän ympärillä on vihamielinen tukikohtien verkosto USA:n toimesta, on sen turvauduttava ensi-iskuun, ja kysyttävä vasta sitten, mitä oiekin aioitte. Tätä tulee myös pitää täysin oikeutettuna heille, koska ovat jo kerran meidät pelastaneet natseilta, eikä toista kertaa ole heidän uhria puolestamme kantaa!

Suomen aseistautumisella, kuten USA:n Iran uhkauksilla on sama tarve, pelastaa kapitalistien ja julkisen puolen  kuten työeläkevarojemme sijoitukset amerikkalaisiin asieisiin, kuten Rayethonin ohjusteollisuutten! Oikeistomme leikki näppärää peluria maanpetoksella, mutta sillä on lopulta hyvin karvas loppu.

Ilokseni oli juuri rauhanmarssilla venäläisten kanssa, heidän muistellessa uhrejaan ja minun, äitini veljeä. Jonkun meistä on toimittava rauhan, ei sodan puolesta!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Natseiltapelastajien täysin oikeutettu rauhanisku... Jaa minne?

Hannu Rainesto

Oletko käynyt armeijaamme, kun et käsitä minne iskut tehdään. Venäjä kyllä käsittää, sillä ainoana viime sodassa se tiesi miten natsit nujerretaan. Se että ei Suomipojat sitä tiedä, ei ole ihme, kun seuraa armeijamme touhuja. Oppivat kyllä, jos jäävät enää henkiin seuraavalla kerralla!

Tämä puolemme valinta tässä sodassa, jota länsi rakentaa Venäjää vastaan ei ole vaikeaa. Jos jotain käsittää kulttuureista ja osaa erottaa roskan laadusta, osaa valita myös puolensa. Hyvä keino on opetella asian tunnistamista TV:n ja YLE:n tarjoaman roskakulttuurin sijaan, on tutustua venäläisiin ihmisiin.

Itse pidän hyvänä turvallisuus keinona sitä että Venäjä rakentaa ympärilleen tuhkavyöhykkeen, se pitää rotat kaukana rajastaan. Ohjuksin sitten hoitelevat etäisemmät paikalliset esiintymät.

Tätä turvallisuus asiaa kuten niin montaa muuta tulee ajatella pitkällä tähtäimellä, niin huomaa vaikkapa Ruotsin suurvaltahaaveet. Joissa Suomi on jälleen osa sen rakentamista. Olla pysyvästi miehittämässä Suomea, on pitkänaikavälin strategiaa näiden suurvalta haaveiden toteuttamiseksi.

Hannu Rainesto

Maailmaa jaetaan mantereittain, me olemme osa tätä jakoa, kuten Eurooppa, joka on vain Aasian läntinen niemeke Atlantin valtamereen rajoittuen. Tämä jako, ei sitä Venäjä tee vaan yksityisen pääoman monopolisoitumisen pakko, jotta lännen suurrikkaat pelastuvat.
Venäjä ei tarvitse enää yhtään senttiä lisää maata, sitä on jo heillä riittämiin vahdittavaksi. Venäjä tarvitsee rauhantakuut muulta maailmalta, mutta ei saa niitä, ei edes Suomelta joka vehkeilee Venäjän suurimman uhkaajan, USA:n yksityisen pääoman kanssa!

Älykkäille on käsittämätöntä millaisia poliitikkoja suomalaiset itselleen valitsevat, samoja aivopestyjä tyyppejä kuin itse ovat. Tästä ei meille muuta seuraa kuin maamme katoaminen maailmankartalta ja ihan ominen äänestäjiemme toimesta. Sekä tietysti suomalisen yksityisen pääoman katoamisen toimesta, kun läntinen monopolivalta nielee siitä loputkin lähivuosina.

Mitä sitten on tulevaisuudessa tarjolla, jos ei ole valtiota jonka nimi on Suomi. Ensin on käsitettävä onko edes suomalaisia, mutta jos on niin mitä heidän tulee odottaa ja toivoa. Yksityisen pääoman paluuta vai, vaiko parempaa ja riistävämpää kapitalismia kuin tämä nykyinen? Sanonpahan vain että tästä yksilökeskeisyyden romahtamisesta ei seuraa kuin yhteisöllisyyden kasvu, kaikki muu on harhaista kuvittelua.

Kiinnostavinta tulevaisuustutkijalle onkin enää, mitä tämän yhteisöllisen yhteiskunnallisen kasvukauden, kommunismin jälkeen seuraa. Erilaisia skenaarioita luoden ja abstrahoiden, saa selville kehityskulut, jotka ovat mahdollisia ja niistä ne, jotka ovat todennäköisimmät.

Maailmaa vetää eteenpäin nyt kapitalistinen, yksityisomisteisella pääomalla työläisten, työvoimansa kuluttamisella tuotetun arvon riistäminen. Mutta tämä lakkaa talousromahduksien kiihtyessä. Työvoiman jäädessä näin irralliseksi kurjalistoksi kansakuntien nurkkiin. Ja tätähän valitsemanne poliitikot yhdessä kapitalisti vallan kanssa, teille tulevaisuuskuvaksenne puuhaa. Sixten ja kumppanit hyvinä selittäjinä, jotta uskoisitte valheet karvoineen päivineen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset