Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Ostamalla paranee

Ajatus siitä, että ostamalla paranee, pitää alistaa kysymykselle, miten siitä syntyy hyvinvointia muille kuin myyjälle? Usko että myynti kumuloituisi kaikille on oikeistolaista Kokoomususkoa, johonka ainakin hallintomme kaikkialla uskoo. Tosiasiat paljastavat kuitenkin, että tälle uskolle ei ole mitään perusteita, joten pitäkin kysyä, onko tämän ostopäätös politiikan tarkoitus vain yksityinen rikastuttaminen.  Tosiasiathan eivät anna tulokseksi mitään muuta kuin, että on! 

Jos Suomessa on 10.000 kommunistia, pitäisi kaikki foorumit olla tännä aktiivisia kirjoittajia, joille kansan hyvinvointi on ainut tavoite. Näin tietysti on, heitä on riittämiin, mutta he eivät hoidatehtäväänsä kuten porvaristo vaan ovat hiljaa ja pitävät asiansa kannealla piilossa.. Tämä on sitä kuuluua rintamakarkuruutta, vihollisen edessä pakoilua, jota en voi kommunisteilta sallia!
Ryhtiä, sillä porvarilla, kuten ei kapitalistilla ole vastausta siihen, miten kansakunnan hyvinvointia luodaan. Heille riittää vain oma napansa, muusta tuskin tietävät edes mitään! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Hannu Rainesto

Työn orjat sorronyöstä nouskaa, tosin emme me siinä aio teitä auttaa, meinaavat sossut ja piilokommarit!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset