Venäjän uhka?

Jotain yhtä naurettavaa en ole pitkään aikaan tavannut, kun Venäjän syyllistäminen. Venäjä on mahdollisuus, se ei ole uhka, mutta länsi Venäjälle on uhka, eikä länsi ole mikään mahdollisuus heille.
Minä sanon nyt ja olen sanonut aina että Venäjä, eikä Neuvostoliitto ole kenellekään uhka, sillä eivät ne ole sijoitamassa pääomiaan kaataakseen läntisiä valtioita, eivätkä myöskään aseistamassa itseään tai ketään muuta uhatakseen muita. 
Kapitalistin pahin uhka on toinen kapitalisti, se suurempi, mutta Venäjä ei ole tässä sijoittamassa minnekään, mutta länsi ei muuta teekään. Suomi on jo liki kokonaan myyty ulkolaisten omistukseen, se on uhka, joka on jo totta ja josta ei ole meille mitään iloa tai edes hyötyä. 
Jos haluamme määritellä rehellisesti uhkamme, on meidän tehtävä se yksityisien pääomien kautta. Monopolisoituminen on pääoman korkein tavoite, jota se tavoittelee kokoajan ja erityisesti silloin, kun ne ovat vallanneet jo lähimarkkinat.  Venäjä ei ole pääomamarkkinoilla minkäänlainen tekijä, joten sitä syyllistämällä halutaan vain peitellä tosiasioita. Länsi on Suomen uhka, ei Venäjä tai Aasia, ei tämä ole liian vaikeaa käsittää, jos hieman ajattelee. No miksi itten ei ajatella, sille on synsä, pääomien kohdalla ne ovat sijoitukset USA:n asetuotantoon ja USA:n synnyttämiin sopitiin, joissa pääomia kasvatetaan aseita tuhomalla.  Suomi on valjastanut itsensä kokonaan, lännen vankkurien vetäjäksi ja syy on juuri nämä pääomat!

hannurainesto
Muut Eura

Muotoilija, suunnittelija, taiteilija.
Yrittäjä, jolta oikeusmurhattiin yritys Helsingin Hovioikeutta hyväksi käyttäen.
"Jos valtaistuimelle näkyis maa, niin sitä katsois kuin pahaa unta. Näkisit miten laittomuus lain voiman saa ja valtaan sen jo joutuu valtakunta... Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuomari ilkiöitä kunnioittaa. On kuva synkkä. Veilä synkempää on tosi, joka näkemättä jää." J.W.Goethe - Faust
Olen kommunisti, mutta puolueisiin sitoutumaton!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu