Halusitte EU:sta nyt mitä tahansa, se on edellen kapitalistien liitto!

Halusitte EU:sta nyt mitä tahansa, se on edellen kapitalistien liitto!
Kaikki Eurooppalinen poliiikka tehdään kapitalismin sisällä, porvari vallan alaisena. Tätä tosiasiaa ei kukaan saa muuksi puhuttu. EU politiikka ei ole ideologiaa, se on puhtaasti poltiikkaa yksityisten pääomien ehdoilla. Tiedätkö, olet siinä nappulana mukana, jos äänestät EU vaaleissa!

Ideologia olisi se valinta, joka sinun tulisi tehdä, ei poliittinen äänestys, jota sinulle kapitalisinen valta tarjoa porvarin suulla. Ideologisesti jos olet työläinen, etusi on työläisen etu, ei kapitalistin, jonka etu on rikkaiden etu.
Käsittämätöntä miten vahvasti porvari media on pystynyt työläisen pään sekoittamaan, mutta onhan sen apuna työläisen sille kustantama virkamiesvalta ja YLE!

Onneksi minä olen kommunisti, minua historia kiittää ja kunnioittaa, mutta sinut se unohtaa!

hannurainesto
Muut Eura

Muotoilija, suunnittelija, taiteilija.
Yrittäjä, jolta oikeusmurhattiin yritys Helsingin Hovioikeutta hyväksi käyttäen.
"Jos valtaistuimelle näkyis maa, niin sitä katsois kuin pahaa unta. Näkisit miten laittomuus lain voiman saa ja valtaan sen jo joutuu valtakunta... Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuomari ilkiöitä kunnioittaa. On kuva synkkä. Veilä synkempää on tosi, joka näkemättä jää." J.W.Goethe - Faust
Olen kommunisti, mutta puolueisiin sitoutumaton!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu