Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

YLE:n vaali trollaus saattaa täyttää rikoksen tuntomerkit!

On tosiasia, että YLE on vaikuttanut äänestyskäyttätymiseen, varsinkin nuorten, paljastaa tutkimus. YLE itse korostaa juuri tätä asiaa, että he vaikuttivat vaalikäyttätymiseen eli he trollasivat! Tämä pitää nyt tutkia ja laittaa tuomioistuimeen, jos vaalitrollaus osoittautuu vaalivaikuttamiseksi. Minusta asia on selvä, minun tuomioistuimessani asia olisi välittömästi rikos ja tuomiot sen mukaiset. 
YLE on verorahoitteinen, se edustaa meitä kaikia ja mutta me emme ole asioista samaa mieltä, me emme edes omaa samaa ideologiaa. YLE:llä ei ole oikeutta käyttää esim. minun sille antamaa mandaattiani porvarivallan puolesta äänestäjiä ohjaamaan, kuten se tekee. Uskon että ei yksikään kommunisti anna YLE tätä lupaa. Se että tuomiovalta ei kommunisteja näe kuin vihollisena, ei silti anna YLE:lle oikeutta käyttää mandaattejamme kuten se tekee. 
Facebook muuten toimii liki samoin, se eristää tekosyin meitä kommunisteja ulos kirjoitamasta, kun vaalit ovat käsillä. Vaali vaikuttamista tämäkin! Sillä meidän valistuneiden kommunistien valheet paljastava voimamme on liian suuri, jotta oikeisto uskaltaisi antaa meidän olla julkisesti esillä medioissa ennen vaaleja. YLE:ssähän ei meitä ole koskaan esillä, ei myöskään asiaamme. Itse olen juuri parhaillaan 30 päivän estoa kuluttamassa, koska viittasin kommentilla maanpetokseen ja tuomioihin siitä, samoin kuten siihen viittaa kirjallisuutemme ja elokuvat. Facebookin sensuurista vastaa ulkolainen toimija!
Viranomaisemme olisivat velvollisia toimimaan, mutta nehän eivät sitä tee, ei kommunistien oikeutta pidä puolustaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Hannu Rainesto

Olipahan helppo kannattaa näitä!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Käsittääkseni Yle vaikutti siihen että nuoret saivat monipuolista tietoa EU:sta jotta sitten osasivat äänestää sitä mikä heitä lähinnä. Trollaamista olisi ollut jos Yle olisi ohjaillut jonkun puolueen suuntaan.

Tässä kaikuu vanhan stalinistin ääni hautojen takaa: "Minusta asia on selvä, minun tuomioistuimessani asia olisi välittömästi rikos ja tuomiot sen mukaiset."

Kansantuomioistuimen tuomio olisi: Kaikki yleläiset Siperiaan ja loput ammuttavaksi. Ei nykyinen riistoporvarillinen Venäjäkään enää tällaista kommunistista oikeutta harrasta.

Hannu Rainesto

Yle itse esitti, että se vaikutti. Samoin nuoret todistivat, että YLE:n ohjelmat vaikuttivat. Kyse ei siis ollut tiedottamisesta vaan vaikuttamisesta. Eihän nuorilla ollut ennakkotietoa lainkaan, joten puhtaampaa tapaa ei olekaan, kuin syöttää heille mukamas tietoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset