Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

YLE trollaa, trolliarmeija vastaa..

  • Maalaus öljyllä; Stalingrad,  Hudosnik Hannu Rainesto
    Maalaus öljyllä; Stalingrad, Hudosnik Hannu Rainesto

 

YLEN uusi Trollitehdas peli, olisi automaattisesti Facebookissa 30 pv. boikottiin johtava. Pelasin ja katselin sivut, enkä' voi muuta sanoa kuin että YLE todistaa tässä, olevansa itse trollitehdas. Kaiken liäksi YLE esittää ihmisä nimeltä mainiten julkisessa mediassa valeuutisten levittäjiksi!


https://yle.fi/uutiset/3-10777109

Minusta YLE on pakko suitsia ja anta apotkuja isolle joukolle siellä!
Tunnen kyllä useita henkilöitä joita YLE tuo esiin parjauksessaan, jota toimitajansa levittää YLE:n toimesta. Heidän uutisensa taitavat olla niitä ainoita aitoja uutisia, jotka pysyvät totuudessa. Tällaiset YLE postaukset eivät sitä ole, nämä ovat sitä oikea vaikuttamispyrkimystä, jonka takana on joukko joka tuntee vaikuttamista ja haluaa levittää ikäänkuin hyvää tarkoittaen menetelmää, vaikuttaa sinuun, jotta et kuuntelisi ja lukisi vaihtoehtoisia medioita.

Trollipelissä sain suurmenestyksen olemalla suuri trollaaja ja totta, kuulunkin Suomen trolliarmeijaan ja laulan Yotuben mukana Trolliarmeijanmarssia!
https://

Tässä totuus Venäjän ja Trolliarmeijan vaikuttamispyrkimyksistä teihin!

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Hannu Rainesto

Minä olen estettynä facebooksista 30 vrk., juuri läntisen oikeistolaisen sensuurin vuoksi, koska on EU vaalit ja olen vaikuttaja netissä. Mitään muuta selitystä ei skenaarioista nouse, kun erittelen asioita ja teen niistä näitä johtopäätös variaatioita.

Minä olen todella trolli, trollaan paremman maailman puolesta kapitalistista riistoa vastaan, tosin vain tosiasioita esittäen!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Uskon että sinä olet trolli, ihan oikea putisti.
Jostain syystä ihailet riistokapitalistista Venäjää joka koko ajan valmistautuu sotaan riistääkseen uusia alueita. Oligarkit siellä hallitsee, miljoonat on viety talteen läntisiin pankkeihin. Kansaa kurjistetaan kaikin tavoin. Tämäkö on ihanteesi?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mahtavia lauluja, ammattitaidolla tehtyjä. Nyt olen varma että kohta Venäjä hyökkää, sota on lähellä.

Syksyllä 1939 soi Karjalan metsissä vastaavanlaiset laulut. Neuvostosotilaiden oli mukava kuunnella niitä ennen Stalinin hyökkäyskäskyä:

https://www.youtube.com/watch?v=XB2A0jgldSM&t=98s

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Varmaan satsattu. Tulee mieleen myös natsien vastaavat. Jopa isänmaallisuudeksi laskettavat. Niissä on jotain kaihomieltä, joka osuu, mielellisesti, vaikka muuten ei kiinnostaisi.

Kun tarkemmin kokonaisuuutta huomioi, huomaa jotain viitteitä jossain, esim sanoituksissa. Jokin ei täsmää.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Pahinta ko. ohjelmassa on se, että se käyttää evästeitä, joista ei varoiteta mitenkään. Näistä vaarallisin on Scorecard Research -yhtiön eväste, joka kerää tietoja käyttäjästä ja joka on tunnettu vakoiluohjelmien ja virusten levittäjä. Kannattaa pysyä kaukana!

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

..valmistautuu sotaan riistäkseen uusia alueita....Menkää hoitoon hyvät ihmiset.Ei 2019 v.kukaan normaalijärkinen enää kokoomuksen aivopesukampanjoita ota todesta.Ei Venäjävihan lietsominen ole enää muotia,eu MAINOSTOIMISTOT ovat hankkineet UUDEN yhteisen vihollisen jo..Kokoomuksen ja kannattajiensa tyylliin ne löytyvät nykyään omista valtioista es.suomalaiset ovat suomen turvallisuuden PAHIN UHKA -kok-ja muiden sisäpiiriläisten omistamien medioiden yhteisten uutisten ja mainostoimistojen levittämien "tutkimusten"mukaan jne.

Almamedian us lisäksi omistamat muut iltalehti,kauppalehti,taloussanomat jne.jne.ovat sisäpiirien Jorma Ollilan ja reenpään suvun ohjauksessa,joten sieltä sitä mainosta tulee tarpeisiin.YLE taas on kok-eero lehden vankassa ohjauksessa,kuten muutkin veronmaksajien rahoilla maksettavat uutisten välittäjät ,ovat näiden propagantatorvina.

Ruotsalaisille myytiin mtv,subtv jne.ja pörssiyhtiöiden sijoittajien etu ei ole suomalaisten etu,vaan mainoksien ja propagantansa kautta edistää heidän ja sisäpiirien asiaa ja etuja.Taloustutkimus jonka omistaa mediamoguli ,miljonääri eero lehti tuottaa veronmaksajien rahoilla ylelle mielipidemittauksiaan jne.kokoomuksen mainostoimistot ellun kanat ynm.

ENNAKKOSENSUURILLA ON SIKSI TÄRKEÄ PAIKKA MEDIASSA EU:SUOMESSA,JA FACEBOOKISSA,KOSKA SE (KIN)ON EU SENSUURIN TAHDOSTA VALJASTETTU SENSUROIMAAN JO AUTOMAATTISESTI "VÄÄRÄMIELISET"KOMMENTIT ,se tunnistaa jo sanat joita EI eu hyväksy ja sitä systeemiä käytetään muuallakin.Nettipoliisi jonne on palkattu verovaroin lisäväkeä taas valvoo suomalaisten facebook sivuja ja yksityisiä viestejä ,saman asian takia,kun samaan aikaan eu sisälle lappaa terroristeja ja isis taistelijoita ynm.rikollista ainesta.
Näiden tuominen suomalaiseen yhteiskuntaan ,elämään on tarkkaan harkittua suomen alasajoa jolla luodaan sekasortoa eu-usan tarpeita varten.Asevarustelu,valvonta jne.Terrorismin torjumiseksi kun tarvitaan TAAS lisää yhteistyötä sotilasliiton kanssa ,armeijaa kaduille ,palkka-armeijaa kohta jne.JOTTA siviilit pysyvät aisoissa kun sekasorto ja kaaos,turvattomuus leviää.

Ilmiantajien määriä taas kasvatetaan naapurikyttääjien ynm.juoruakkojen ja ukkojen avulla,kerrostalokyttääjät jne.joilla on verissä se elämäntapa.Verhot heiluu,nyt netti ajaa samaa asiaa.

Onneksi olkoon suomalaiset,usan malli on tullut eu-suomeen.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Mikähän lienee ylen toimiala?
Yle on palannut samaan kuin 70luvulle jolloin ne suojeli Neuvostoliiton mainetta henkeen ja vereen

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset