Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Mitä siellä korvien välissä..

teillä porvarit onkaan? Tämä kysymys askarruttaa yhä useampia ja varsinkin heitä joita koskee porvariministerien junailemat väestöjen pakkosiirrot. Puhun nyt Hätäkeskuspäivystäjistä ja Lääkelaitoksesta eli Fimeasta joka on sen uusi peitenimi aluellistamisen piilottamiseksi.

Omana käsityksenä sanon suoraan, että vastuussa olevat laitetaan vastuuseen kunhan suhdanteet muuttuvat. Ja jos totutetaan raamatullisia ohjeita joita myös oikeuslaitoksenne valaraamattu kädessään vakuuttaa noudattavansa, koske vastuut myös sukukuntia neljänteen polveen asti. Näin myös varmistetaan työpaikat ko. laitoksissa.
Minulla on Kuopion kaupungilta saamani alueellistamistilannetta indikoiva paperi kädessä ja siinä sanotaan, että kaupunki ei tule avustamaan aluellistamisessa puolisojen työn- eikä perheiden asunnonnonsaantia. Tämä siis tarkoittaa, että muuttakaa miten taidatte ja selvitkää jos selviätte. Virolaiset saivat ottaa mukaansa 1500kg tavaraa matkalleen Siperiaan ja olla niitä vartioimassa junissa. Suomalaiset saavat myös, jos varat heillä ylipäätään muuttoon riittävät, mutta tavaroiden vartioinnista vastaa kuljettaja ja firma joka sensuorittaa ei matkustaja itse. Oma muuttoni aikanaan itäsuomeen meni väärään kaupunkiin ja vasta kaksipäivää myöhemmin se oli oikeassa paikassa. Korvauksia asiassa ei annettu. Miten lienee näiden alueellistetuttejen hätäkeskuten lähettämien ambulanssien mm. Luutnantintie löytyy kolmesta eri kaupungista jotka ovat vierekkäin, kuninkaantie varmaan kaikista ja itsenäisyydenkatu jokaisesta?

Äänestäkää siis edelleen itseänne korjaamatta entistä puoluettanne niin saadaan kunnon kärjistymälle oikeat ainekset pikkuhiljaa. Katsotaan mikä hätä sitten lykkää ja mistä ambulanssit tulevat pamputtajianne pelastaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

konsta (nimimerkki)

Pohjanoteeraus,,huono,turha ja kaunainen skp;n kevätvuodatus,,,huono !

Hantta (nimimerkki)

"Mitä siellä korvienvälissä teillä porvarit onkaan? Voin kertoa sen sinulle, siellä on SILMÄT JA AIVOT.

prine (nimimerkki)

2.Ja ennenkaikkea TUNTEET,,toisin kuin punafasisti tappokoneilla ja skp;n politrukeilla

Hannu Rainesto

Kuten havaitsemme jo teistä, ei mitään! Itse asiaan eli alueellistamiseen ei teiltä löydy edes mielipidettä. Eipä kai, koska virheet ovat teidän porvarien omien edustajien tekemiä.
Otsikko toki oli provosoiva ja se toimi, mutta tyhjyyteen sitä kuitenkin silläkin törmättiin, joten olisi ollut aivan sama mikä otsikko olisi ollut.

Katsotaan paraneeko..?

Kerrohan prine, mikä on tämä tappokonen punafasisti ja mikä skp:n politrukki?

Hannu Rainesto

Olen kirjoittanut kaikenlaista kaikkialle, kaikenlaisin kokeiluin ja tulos on aina samanlainen. Vastassa on tyhmä, tyhmääkin tyhmempi "tunteilla" varustettu porvari tollo!

He he nauran itseni tärviölle, kuten yksi tolloistanne jossain lohkaisi.

Hannu Rainesto

1. Ei ollut turha, tulitte koloistanne!

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Tuohon alueellistamisasiaan on aikaista ottaa kantaa. Tilanteessa on vielä paljonkin kääntämättömiä kortteja ja saa nähdä meneekö se sitten niin huonosti kuin moni valtaan haluava sosialisti näkyy toivovan.

Mitenkäs Tie Sosialismiin-hanke muuten etenee? Tänään julkaisin päivityksen noista pienpuolueista ja jouduin pudottamaan sen viimeiseksi koska tiettävästi hanke ei ole enää vireillä. Sinä kun olit siinä osallisena silloin, niin mikähän mahtanee olla tilanne?

Vanha demari (nimimerkki)

"Tänään julkaisin päivityksen noista pienpuolueista ja jouduin pudottamaan sen viimeiseksi koska tiettävästi hanke ei ole enää vireillä. Sinä kun olit siinä osallisena silloin, niin mikähän mahtanee olla tilanne? "

Ne on varmaan riitaantuneet keskenään. Missä kaksi kommunistia kokoontuu, siellä on vähintään kolme poliittista linjaa.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

"Virolaiset saivat ottaa mukaansa 1500kg tavaraa matkalleen Siperiaan ja olla niitä vartioimassa junissa."

Melko ontuva vertaus. Virolaisten oli pakko muuttaa. Valtion viraston muuttaessa ketään työntekijää ei estetä etsimästä toista työpaikkaa, tai vaikkapa jäämästä työttömäksi. Virolaisilla ei tainnut olla sitä vaihtoehtoa, eivätkä he edes saaneet valita, muuttaisivatko Siperiaan vai kenties Suomeen, Ruotsiin tai Yhdysvaltoihin.

Hannu Rainesto

7. Missä sinulla on valtaan haluava sosialisti joka myös ottaa kantaa alueellistamiseen?
On pelkuruutta olla ottamatta kantaa Keskustan ja hallituksen suorainaiseen stalinismiin. Minulle kommunistina ei ole vaikeutta tuomita stalinismia ja osaan sen myös määritellä, mutta teillä porvareilla näköjään on.
Ilkka miksi kunnioitat surkeaa puoluejohtoasi? Itse vaadin omilleni eroa, teen sen julkisesti koska se on välttämätöntä julkisuusperiaateen vuoksi. Puolue ei saa olla salaseura joksi paikaleen sementoitunut johto sen aina tekee.

Hannu Rainesto

8. Mistähän puoleesta sinä puhut, minä kun en ole minkään puolueen jäsen SKP:n erottaessa minut, koska olin erimieltä puolueen johdon kanssa, ja nykyään myös toimittajien, jotka nuolevat puoluejohdon perseitä.

Jos puhut Tie Sosialismiin Rintamasta tai Lyhdynkantajista niin ne ovat molemmat rintamia, ei puolueita.
Uusin sosialistinen puolue on Sosialistinen Rauhanpuolue, mutta en ole siinä jäsenenä. Tämä pj. Abdullah Tammi, joka taasen on hyviä kavereitani.

Ajattelin perustaa uuden ryhmän "Kiihkeä sydämmisten kommunistien puolueen" ja siihen ei ole sijään kuin kiihkeä sieluisilla ja sydämmisillä komukoilla, jotka potkaiset porvari perselle. Tämä siis olisi puolue, mutta se rekisteröitäisiin vasta, kun siihen olisi mielestämme tarvetta.

Nyt kuitenkin mietin, alkaako STP:n ehdokkaaksi tulevissa vaaleissa vaiko olla tukijoukoissa vaalityötä toisille tekemässä.

Hannu Rainesto

9. Nyt elämme 2010 lukua ja väestönpakkosiirto on saanut sofistikoidumman luonteen, muuten se ei eroa mitenkään stalinismista kuin siltä osin, että tekijöinä ovat oikeistopuolueet, Keskusta, RKP, Vihreät ja osa Kokoomusta!

Hannu Rainesto

Nyt vapaus muuttaa on kiinni siitä, mistä saa uusia pakkotöitä!

On joo (nimimerkki)

Niin, mutta osaa se Holmlundinkin kokkeli noissa hätäkeskusasioissa suosia omaa kaupunkiaan.

Siinä olen samaa mieltä Berijan kanssa että kommunismissa on ainoa ihmismäinen tulevaisuus.

On korkea aika ryhtyä taisteluun arvojen, työn ja tulevaisuuden puolesta.

Hyvä Hannu, paras jätkä näissä blogeissa! Mutta suomalainen rahvas on vähän junttia...täytyisi järjestää valtava mielenilmaus ja agitoida tuo joukko ymmärtämään missä mennään ja mitä täytyisi tehdä.

Ja ei unohdeta sitä rumaa sanaakaan; kapinaa. Sovitaanko suomalaiset että Vapun päivänä kokoonnutaan kaikki Helsingin työväentalolle ja aloitetaan kansannousu poliittista eliittiä ja porvareita vastaan. Haistatetaan vitut kaikille Holmlundeille, Vanhasille ja Stubbeille.

- Miksemme muka voisi kokoontua? Pelottaako? Eikö se ole "sivistynyttä" ?

peevee (nimimerkki)

#14: te kommarit olette yritelleet järjestellä mielenosoituksia, kapinaa yms. vuosikymmeniä. Puheeksi on jäänyt. Puheeksi tulee jäämään. "täytyisi järjestää valtava mielenilmaus". Mistä te nyt saatte agitoitua väen mielenimaisuuksiinne? Katsos, se väki menee mieluummin omakotitaloihinsa, naksauttaa sähkösaunan päälle ja hakee tyytyväisnä olusen jääkaapistaan. Sellainen on työväen tilanne 2010-luvulla. Kommunismiin pyrkiminen epäonnistui kun tuli hyvinvointiyhteiskunta ja pilasi kurjistumisteorian prinsiipit.

Kapitalismin karavaani kulkee ja punakoirat vain haukkuvat.

ylern optimisti (nimimerkki)

"Minulle kommunistina ei ole vaikeutta tuomita stalinismia ja osaan sen myös määritellä, mutta teillä porvareilla näköjään on."

Kiinnostaa, että olet valmis tuomitsemaan stalinismin, mutta kannat kuitenkin Stalinin hyvän kaverin Berijan nimeä. Miksiköhän?

Miten mahdat määritellä stalinismin? Mikä osuus siinä oli Berijalla?

Hannu Rainesto

16. Tämän nimen antoi minulle tämän US listan porvari ja se on hyvä nimi, sillä se muistuttaa teitä siitä historiasta joka pettureita odotti.

Porvariston ylimielisyys on nykyään sitä luokkaa, että ilman raatokuormia ei tästä varmaan tulevaisuuteen selvitä. Jokainen joka ymmärtää tieteellisestä ajattelusta edes perustavat seikat, ymmärtää, että muutos tulisi tehdä järjellä ei sotimalla. Joten, kysymys siitä, missä on kapitalistien, porvarien ja heidän hallintonsa järki on hyvin ajankohtainen.

Kerron heti stalinismi määrittelyni kunhan saan vastauksen esittämääni kysymykseen viestissä 10.

Hannu Rainesto

Noin, nyt olemme jälleen olleet yhdessä todistamassa, että porvarilla ei ole mitään väestön pakkosiirtoja vastaan, ei edes 2010 luvulla Suomessa. Näin se kehitys kehittyy ja porvareista tullee uudenajan stalinisteja!

Toimituksen poiminnat