Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Vaalimottoni!

Jos minut valitaan eduskuntaan tulen toimimaan sen lakkauttamisen ja työvänvaltaisen hallinnon tilalle nostamisen puolesta! Nyt mietin vielä ehdokkuuttani STP:n riveissä, kuten varmaan miettivät itsekin. Mutta vaalimottoni on "Alas porvarien eduskunta työväenvallan tieltä- alas työväkeä ja työttömiä kiusaavat porvarit"!"

Baletin jälkeen luonnos 08.jpg

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Karu Kera
Karu Kera

ja profiilisi: "veilä synkempää"

Karu Kera

Jos olet pyrkimässä eduskuntaan korjaamaan virheitä, mitä jos aloittaisit omien kirjoitusvirheidesi korjaamisella?

Susanna Nyberg

Vasemmistolaisuus, ei pelkästään minulle vaan meille kaikille, työläisen kunnioitusta, suvaitsevaisuutta, tasa-arvoa ja vapautta puolustava todellisen sydämen aate, jossa individualismille ja vähäosaisille on sija. Liike, joka toivottavasti tekee kanssani joskus epäinhimillisistä hierarkioista ja sorrosta lopun. Sitä vasemmistolaisuus merkitsee minulle.

Karu Kera

Ai niin, ethän ole pyrkimässä eduskuntaan muuta kuin lakkauttamaan se. Sitten eivät kirjoitusvirheet varmaan haittaa...

jaripi (nimimerkki)

Eli kamppailua diktatuurin luomiseksi ja demokratian kumoamiseksi-siinäpä varsinainen menestyskampanja

Hannu Rainesto

Kai jos sinä haluat olla sihteerini ja korjailla virheet kirjoituksissani niin annan sinulla tunnukseni sitä tekemään, eikä niin. Kerrohan...?

Eduskunta avustajakseni sinusta ei ole, mutta Susanna N. voisi sitä ollakin, joskaan en siedä tupakointia ja tupakkataukoja. Nuori ja nätti radikaali, joten osaa varmaan lopettaa tuon pienen paheen, koska osaa luultavasti ajatella kuten Ihmisen pitää, ainakin tuosta kirjoituksestaan päätellen.

Hannu Rainesto

6. Työväenluokan diktatuuri, kerrohan mikä siinä on sitä diktatuuria ja millaista se on, odotamme kovasti vastaustasi varmaan kaikki???

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Beria Rainestolla ja Pyhän Roomalaisen keisarikunnan hallitsijalla, Unkarin kuningas Sigismundilla on muutakin yhteistä kuin asenne omaan elämään. Valtaan päästyään molemmat ovat kieliopin yläpuolella.

Tämä on vasemmistolaishallinnossa sellainen helmasynti...

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

VAIN IHME VOI PELASTAA KAPITALISMIN
Tiede ei usko ihmeisiin.

4. Susanna

Älä nyt sinä enää käy sekoilemaan.
Se STP on porvaripuolue, joka tekee niska limassa sumutustyötä hurri-kapitaalille.
Auttaa näissä asioissa:

www.markusreed.julkaisee.fi/60
Siis sumutuksessa.

Onkohan se Rainesto piirustellut mitään tuon -75 jälkeen, vaikka pitäisi olla näyttely kuukauden kuluttua.
Berija ei varmaan koskaan.
Älä pelkää Berija, et sinä sovi sinne pyrkyreitten joukkoon listoille.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Miksi ei Tiellä sosialismiin puolueen listalla ?!

Missä ovat Suvituuli ja Angelika :)

Ihan ikävää tekee.

Räsäsen pappa on Eläkeläisten vallankumouskaartissa :)

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

VAIN IHME VOI PELASTAA KAPITALISMIN
Tiede ei usko ihmeisiin.

Susanna

Muista, että persut on äärioikealla. Älä sorru siihenkään.
Tutki täältä asioita:

www.markusreed.julkaisee.fi/58
www.markusreed.julkaisee.fi/59

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

VAIN IHME VOI PELASTAA KAPITALISMIN
Tiede ei usko ihmeisiin.

Susanna, älä anna niille ainoallekaan avointa valtakirjaa, vaan tule
Lahden-Julistuksen taakse:

http://www.markusreed.julkaisee.fi/14

Hannu Rainesto

Piirustus on luonnos maalausta varten, jota ei ole vielä maalattu, mutta pian on. Maalauksen innoittaja on baletti ja tietysti nuoret naiset jotka meidät aina lumoavat, saati jos he vielä ovat ajattelevia naisia. Piirros on muuten piirretty -79, mutta väritetty vasta kolmisen vuotta sitten. Tuon kuvan värit eivät ole maalauksen värit, vaan yhden värityskoe luonnoksen.

kallion teukka (nimimerkki)

Eikös Rainesto olekaan kommunisti, kun miettii ehdokuutta puolueessa, joka ei k-alkuiseen sanaan halua enää edes pitkällä tikulla koskea? STP:hän on deletoinut k-alkuisen sanan niin puolueen nimestä kuin ohjelmistakin.

Hannu Rainesto

STP on kommunistisen työn toisen tehtävän puolue, minä itse sen toisen tehtävän. Ehkäpä täydennän heitä ja tuon joukkoon näin itseni lisäksi myös kommunistisen työn toisen puolen, vallankumouksellisuuden. Ovat he ainakin SKP:n nähden kovasti vallankumouksellisia, koska uskaltavat ottaa joukkoonsa oikeita työväen vallankumouksellisia puolustajia pelkkien johdon pönkittäjien sijaan.

Se STP jonka tunnen on hienojen Ihmiset täyttämää joukkoa, joilla ei ole tarvetta katsoa minua nenänvarttaan pitkin. Toivottavasti ei myöskään vallankumouksellisuuttani.

Hannu Rainesto

Kirjoitusvirheet häiritesevät useita, mutta kukaan heistä ei ole halukas niuitä korjamaan, vaikka ovat viitsineet opetella ulkoa kieliopin. Mitä siis tehdä taidolla, joka on vain heitä itseään varten?

Maalaukseni ja piirrokseni on teille kaikille, ei vain minulla, joten niiden käyttäminen on luvallista.
Tuo piirros on baletista joutsenlampi joka lumosi minut ensinäkemällä jo parikymppisenä, odette ja odilia, hyvä ja paha, musta ja valkea joutsen ikuisessa taistelussa kuin paha porvari ja hyvä kommunisti.

Hannu Rainesto

STP ei rajoita meidän kommunistien osallistumista listoilleen kuten SKP tekee, oleellinen ero siis.

Inex (nimimerkki)

Pistä siitä maalauksesta kuva tänne blogiin sitten kun se valmistuu, hienon näköinen on ainakin tuo luonnos.

Hannu Rainesto

Suvituulesta en tiedä, mutta Angelika keskittyy varmasti työhönsä ja oikeisiin ystäviinsä. Kaikkea hyvää hänelle, ilmestyy, kun ja jos katsoo sen aiheelliseksi.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Kiinalaiset ostavat Pohjois-Korealaisia naisia 60-80 eurolla. Hintaan kuuluu salakuljetus.

Kiina voi palauttaa loikkarin ja hänet todennäköisesti tapetaan.

Hannu Rainesto

19. Pistän varmasti, mutta valmis se on vissiin joskus ensivuonna, mutta luonnos siitä voi olla valmis vielä tänävuonna. Miksi näin? Siksi, koska ajan sisään luonnoksien tekoa työvaiheena. Joka on aina sikäli vaikeaa, koska se tuppaa tappamaan maalauskesta sen spontaanin joka niissä on aina niin viehättävää. Suunnittelijalle tämä on vielä vaikeampaa kuin yleensä, koska spontaanisuus on suunnitelijalle lähinnä vain idointia kaiken järjestyksen keskellä, mutta taiteilijalle spontaanisuus usein jo yhtä kuin lopullinen työ.

Tuossa maalauksessa on myös tarina, mutta siitä myöhemmin. Varsinainen tissi tutkielma on tehty erikseen ja laitan sen myös joskus näkyviin.

Hannu Rainesto

21. Naisia kaupataan ympäri maailmaa, mutta ei enää siinä maassa missä minä olen vallassa. Minulle nainen on ensin Ihminen ja sitten vasta nainen ja sukupuoli.

Hannu Rainesto

Väestölaskenta Korean demokraattisessa kansantasavallassa 2008.

Korean demokraattisessa kansantasavallassa toteutettiin lokakuussa 2008 koko maan kattava väestönlaskenta. Laskennasta vastasivat yhteistyössä KDKTssa toimiva väestöhallinto sekä Yhdistyneiden kansakuntien väestörahasto (UNPF). Väestölaskenta toteutettiin aikavälillä 1.-15.10.2008 ja se julkistettiin joulukuussa 2009. Edellinen laaja väestönlaskenta KDKTssa toteutettiin vuonna 1993.

Väestölaskennan kautta voidaan havaita monia sekä väestöllisiä että yhteiskunnallisia seikkoja ystävämaastamme KDKTsta. Julkaisemalla tämän väestölaskennan yhteenvedon suomeksi Suomi-Korea-seura toivoo sen hyödyttävän kaikkia Korean demokraattisesta kansantasavallasta kiinnostuneita henkilöitä. Väestölaskennan raportti löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta:

http://unstats.un.org/unsd/demographic/sources/cen...

Väestön koko, kasvu ja jakauma

Kokonaisuudessaan KDKTn väestö vuonna 2008 oli 24 052 231 henkilöä. Vuosina 1993-2008 väestö kasvoi lähes kolmella miljoonalla, eli keskimäärin 0,85 % vuodessa. Hallituksen aluepolitiikan ansiosta kaupunkiväestön osuus on pysynyt suunnilleen samana viimeisten 15 vuoden ajan. Maan väestöstä 51,3 % on naisia. Sukupuolijakauma ei juuri ole muuttunut vuodesta 1993. Sukupuolijakauman naiskeskeisyys johtuu pitkälti miesväestön korkeammasta kuolleisuusasteesta. Väestö on ikääntymässä. Alle 15-vuotiaiden lasten osuus laski samalla kun yli 65-vuotiaiden kasvoi. Vanhusten osuus väestöstä on nyt lähes 8,7 . Tämä on silti huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi Japanissa ja Italiassa, joiden väestöistä lähes 20 % on yli 65-vuotiaita. Samalla kuitenkin KDKTssa vanhusväestön osuus on suurempi kuin esimerkiksi Kiinassa (8 %) ja Intiassa (5 %). Etelä-Koreassa vanhuksia on hieman enemmän eli noin 9,3 % koko väestöstä. 1970-luvun alussa alkanut syntyvyyden lasku on jatkunut, joskin hidastunut viime aikoina. Vuonna 2008 kokonaishedelmällisyysluku (TFR) oli 2,0. kun se vuonna 1993 oli 2,1. Syntyvyyden lasku on pääasiassa seurausta nykyisestä korkeammasta avioitumisiästä ja ehkäisyn lisääntymisestä. 1990-luvun alkuun verrattuna lapsikuolleisuus on kasvanut. Esimerkiksi kun vuonna 1993 lapsikuolleisuus oli n. 14 henkeä 1000 syntynyttä kohti, oli se vuonna 2008 noin 19. Samaan aikaan imeväiskuolleisuus kasvoi lähes 30 % eli 54:sta 77:ään henkeen 100 000 imeväisikäistä lasta kohti. Lapsikuolleisuuden kasvun seurauksena keskimääräinen elinikä on lyhentynyt 3,4 vuodella. Naisten odotettu elinikä on ainakin 7 vuotta miehiä korkeampi. Merkille pantavaa kuitenkin on, että ero miesten ja naisten odotettavissa olevasta eliniästä kaventuu koko ajan.

Kotitalouksien koostumus

Vuonna 2008 maassa oli 5,9 miljoonaa kotitaloutta, joista jokaisessa asui noin 3,9 henkeä. Noin 31,5 % näistä kotitalouksissa asui vain ydinperhe eli keskimäärin 3,0 henkeä. Noin 66 % kaikista kotitalouksista asui myös muita sukulaisia. Muissa kotitalouksissa (2,2 %) asui myös muita kuin sukulaisia tai niissä asui vain yksi henkilö. Vain yhdessä kymmenestä kotitaloudesta perheen pää oli nainen, joka kertoo maan edelleen olevan pitkälti miesvaltainen yhteiskunta.

Avioituminen ja siviilisääty

Avioituminen on yleistä ja lähes kaikki menevät naimisiin jossain vaiheessa aikuisikäänsä. Vaikka laki sallii avioitumisen alle 20-vuotiaana (miehille 17- ja naisille 18-vuotiaina), keskimääräinen avioitumisikä on paljon korkeampi. 30-34-vuotiaiden keskuudessa keskimääräinen avioitumisikä oli miehillä 28,4 ja naisilla 25,6 vuotta. 15-vuotiaiden ja sitä vanhempien keskuudessa oli enemmän yksin eläviä tai hiljattain avioituneita miehiä kuin naisia. Leskeksi jääneiden naisten osuus (15,6 %) on kuitenkin 13 kertaa korkeampi kuin miesten. Kokonaisuudessaan lähes kahdesta miljoonasta yli 60-vuotiaasta naisesta 1,17 miljoonaa elää leskenä. Nämä erot miesten ja naisten välillä saattavat selittyä miesten korkeammalla avioitumisiällä, miesten suuremmalla jälleenavioitumisasteella puolison poismenon jälkeen sekä korkeammalla miesten kuolleisuudella. On myös huomattava, että Korean sota jätti jälkeensä paljon leskiä, jotka olivat tutkimuksessa mukana jo edellisen väestönlaskennan aikana (he ovat nyt n. 75-vuotiaita ja sitä vanhempia).

Lukutaito ja koulutus

Hallitus panostaa kovasti väestön lukutaitoon ja koulutukseen. Tämän seurauksena yli 10-vuotiaasta väestöstä käytännössä 100 % on lukutaitoisia. Valtion tarjoaman ilmaisen ja 11-vuotisen peruskoulujärjestelmän ansiosta lähes 100 % 5-16-vuotiaista käy koulua. Näin on niin tyttöjen kuin poikienkin kohdalla. Miehet näyttävät kuitenkin osallistuvan naisia enemmän toisen asteen, erityisesti yliopistotason koulutukseen. Vuoden 2008 laskennan mukaan yli 16-vuotiasta joka seitsemäs mies, mutta vain joka kahdestoista nainen oli suorittanut yliopistotason tutkinnon. Korealaisten viisi suosituinta opiskelusuuntausta ovat tekniikka, koulutus, maatalous, terveydenhoito ja liiketalous. Sukupuoli näkyy selvästi koulutusalaa valittaessa. Yllättävää kyllä, tekniikka ei ole miesten dominoima koulutusala. Toisaalta naiset ovat enemmistö opettajainkoulutuksessa sekä kasvatustieteissä. Maa- ja metsätalous sekä kalastus ovat miesten toiseksi suosituin koulutusala; kolmanneksi suosituin miesten ala ovat opettajainkoulutus sekä kasvatustieteet. Naisten kohdalla terveydenhoito ja tekniikka ovat toiseksi ja kolmanneksi suosituimmat koulutusalat. Mainittavaa on, että 77 % terveydenhoitoalaa opiskelleista asuu kaupungeissa, vaikka kaupunkiväestön kokonaisosuus on vain n. 61%. Tämä tarkoittaa, että kaupunkiväestöllä on keskimäärin paremmat mahdollisuudet saada erikoisterveydenhoitotason palvelua. Korkeamman koulutuksen yksiköt sijaitsevat pääosin kaupungeissa, joten suurin osa akateemisen taustan omaavista ihmisistäkin asuu kaupunkialueilla.

Työväestö

Yli 16-vuotiaiden osuus väestöstä on n. 17,4 miljoonaa, joista 12,2 miljoonaa eli 70 % työskentelee joko valtion yksiköissä tai osuuskuntatiloilla ja yrityksissä. Eläkeläisten määrä on hieman yli 3 miljoonaa. Liki miljoona ihmistä ilmoitti työskentelevänsä kotona; näistä lähes kaikki olivat naisia. Yli 16-vuotiaiden keskuudessa työssäkäyntiosuus oli huomattavasti suurempi miesten (79,5 % ) kuin naisten (62,2 %) osalta. Maa- ja metsätalouden sekä kalastuksen lisäksi teollisuustyö ovat hallitsevia aloja. Yhdessä näillä aloilla työskentelee yli puolet koko työvoimasta, 36 ja 24 prosenttia. Kaivos- ja louhintateollisuus sekä julkishallinto työllistävät molemmat n. 6 % työvoimasta. Naisten osuus maataloudessa on miehiä suurempi. Maa- ja metsätaloudessa sekä kalastuksessa työskentelevästä noin 4,4. miljoonasta henkilöstä 53 % on naisia. Naiset ovat samoin enemmistö tukku- ja vähittäiskaupan aloilla. Suurin osa teollisuudessa, kaivos- ja louhinta- alalla sekä julkishallinnossa toimivista ihmisistä on miehiä. Vuoden 2008 väestölaskennan perusteella lähes kolmannes maa- ja metsätalouden sekä kalastuksen parissa työskentelevistä on erikoistunut tiettyihin tehtäviin. Korealaisten työntekijöiden keskuudessa käsi- ja tehdastyö ovat toinen suuri ammattiala. Nämä kaksi ammattialaa kattavat 17 ja 14 prosenttia koko työvoimasta.

Työkyvyttömyys
Työkyvyttömyys- ja vammaistilastoja väestölaskennassa selvitettiin kysymällä, oliko heillä vaikeuksia suoriutua normaalista askareista ja missä määrin he niitä tekivät. Vain pieni osa väestöstä ilmoitti jonkinasteisesta kyvyttömyydestä - 2,5 % ilmoitti sen liittyvän ruumiillisiin vammoihin ja 2,4 % näkökykyyn. Vielä pienempi osuus ilmoitti kyvyttömyyden johtuvan kuulovaikeuksista tai henkisistä ongelmista. Kokonaisuudessaan naisten keskuudessa ilmeni enemmän työkyvyttömiä.

Asuminen ja asumisolosuhteet

Hallitus takaa kaikille maksuttoman asumisen. Valtion velvollisuus on taata kaikille asunto. Tämän vuoksi maassa ei esiinny asunnottomuutta. Suurin osa väestöstä asuu kahden huoneen asunnoissa (65 % ). 73 % asuu asunnoissa, joiden pinta-ala on 50-75m2. Juokseva vesi tulee 85 %:iin kaikista kotitalouksista. Kansankomiteat vastaavat vedenjakelusta kylä-, kaupunki- ja maakuntatasolla. 58 prosentilla kotitalouksista on käytössä vesikäyttöinen WC ja 35 %:lla talouksista on kuiva-WC. Vain 7 %:lla kaikista kotitalouksista on käytössä yhteiset WC-tilat. Kaupunkialueilla hiili on pääasiallinen ruoan ja asuntojen lämmitysmuoto. Maaseudun kotitalouksissa yleisin vastaava lämmitysmuoto on puu. Kaikkiaan 63 % kaupunkialueilla asuvista käyttää hiiltä ja 28 % puuta lämmitysmateriaalinaan. Maaseudulla 77 % käyttää puuta ja 19 % hiiltä. Vain pieni osa kaikista kotitalouksista käyttää sähköä ruoanlaitossa ja asuntojen lämmityksessä. 21 % kotitalouksista sijaitsee kerrostaloissa. Näistä noin neljällä prosentilla on käytössä keskuslämmitysjärjestelmä.

Suomi-Korea-seura ry

c/o Juha Kieksi

Hannu Rainesto

Kai Keskumäki, et ole vielä ilmaissut haluasi sihteerikseni, paikka on tavoilteltavissasi vaikka mieluummin otan siihen naisen, koska he ovat yleensä tarkkoja, ahkeria ja täsmällisiä?
Tunnukset voin antaa sinulle, jotta voit kokeilla työn onnistumista. Helsingin hovioikeus ainakin katsoi kielioppiosaamiseni minulle vahingoksi joten sihteerin käyttö on tärkeää.

Käyttäjän mctimo kuva
Timo Korpelainen

"Jos minut valitaan eduskuntaan tulen toimimaan sen lakkauttamisen ja työvänvaltaisen hallinnon tilalle nostamisen puolesta!"
:)))))))))))

Tää on paras vaalimainos!

" jos otat minut töihin tulen toimimaan firman lakkauttamisen puolesta"

Ihan vaan vinkkinä, älä ihmettele jos ei valita ja ettei töitäkään tarjota....

"Jos avaat oven niin vedän sinua turpaan" .....Avaisitko? :)

K Veikko
konsta (nimimerkki)

Ja minä kun laitoin kaiken toivon sosialistiseen rintamaan ja angelikaan,,,ja nyt vain stp;tä tarjolla-voiko mihinkään enää luottaa,,nyyh!

Jippii-mies (nimimerkki)

Hannu on hieman sekaisin...?

Jippii-mies (nimimerkki)

K-Veikko on aikamoinen optimisti.
Jos tuo tyyppi saa edes kaksinumeroisen määrän ääniä, niin jotain on Suomessa hyvin pahasti vialla. Toisaalta, saihan Niina Mikkonenkin 12 ääntä kunnallisvaaleissa ja on ihan Raineston veroinen hörhö, vaikkakin tunnustaa eri väriä.

Jippii-mies (nimimerkki)

Onko sinulla Rainesto mitään konkreettisempaa vaaliohjelmaa kuin eduskunnan lakkauttaminen ja sen korvaaminen työväen hallinnolla? Siis sellaista jossa kerrottaisiin ratkaisusi esim. valtionvelan kasvuun, työttömyyteen, syrjäytymiseen, jne.

Taitaa Hannu olla tuo taulujen maalailu enemmän alaasi kuin politikointi. Ei kannattaisi tehdä itseään ehdoin tahdoin naurettavaksi.

Perspirantti (nimimerkki)

Ajatko Suomen liittäämistä Venäjään? Olet muistaakseni joskus maininnut että Venäjään liittyminen olisi Suomen kannalta paras ratkaisu.

peevee (nimimerkki)

Tarkoittaako tuo STP samaa kuin Sosialismin Tieltä Pelastukseen?

Blogi poistettu

"Valehtelija ja roisto voittaa, rehellinen häviää"

Hannu... Kyllä teidän kommareiden toiminta on hyvässä viranomaissuojeluksessa, ainakin meidän kylällä. Eikös se Työväen sivistysliitto kuulu samaan kastiin. Eihän se muuten tälläinen toiminta voi olla mahdollista? esim. että kun kaupungilta kysyy useasti "voiko käyttää yhdistyksen tilojen vieressä olevaa tyhjää tilaa eu-ruokatarvikkeille". Niin lopulta tuleekin henkilö kaupunginhallinnosta paikalle mutta hänellä ei ollutkaan muuta mielessä kuin Pst ry:n (minun) järjestämien atk-koulutusten osallistumismaksutulot, niitä alkoi vonkaamaan omalle järjestölleen (tsl:n paikallinen opintojärjestö).

En voi käsittää sitä, miten ne Pst ry:n atk-koulutusten tulot littyy tähän asiaan tai muutoinkaan heidän toimintaan. No, ei tullut heille tuloja mutta ei tullut myöskään tilankäyttöön liittyen vastausta. Eikä ole tullut sen jälkeenkään, nyt se on myöhäistä enään. Kuka jaksaa näinkin yksinkertaisen asian eteen taistella vuosia? Kun tekee kaiken työn täysin korvauksetta.

Niin, ja ei tässä ole pitkä aika siitä kun olin illalla toimistolla pöydän ääressä kansio sylissä. Käytävältä kuului pientä rapinaa, sitten aukesi toimiston ovi. Viskasin kansion pöydälle ja saman tien ovi meni kiinni, tuli aivan hiljaista. Laitoin narunpätkän takataskuun kun ei tiedä mikä paskahousuhiippari lukitun oven aukaisi pienen rapinan säestyksellä. Avasin oven niin... eikös vaan käytävällä ollut tämä sama kommari omilla avaimillaan :). Jo on tavat hiipiä! Normaalisti kun tullaan toisten tiloihin kaupungin avaimilla niin ensin koputetaan.

Gagarin (nimimerkki)

Makee mimmi tuo kuvan keskimmäinen!
Kommunistit voisivat keskittyä siihen taiteeseen ja jättää politikoinnin pois. Chydeniuskin on hyvä säveltäjä ja Aulikki Oksanen sanoitteli niin mahtavan pateettisesti aikoinaan. Mutta mene vain STP:hen! Putoaapa heidänkin äänimääränsä sitten.

Toimituksen poiminnat