Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Hyssäläkö palkitaan...

teoistaa mm. Lääkelaitoksen tuhoamisessa? Tiedättekö kuinka tyhmiä te olette porvarit, ette varmasti mutta tulette taatusti tietämään!

Hyssälästäkö siis uusi  Kelan pääjohtaja murskaan Suomen kansan loppukin perusturvallisuus ja ajaan meidät kansa vastaan kansa tilanteeseen. Muistakaa sitten, ketä etsiä, kun köyhälistö alkaa jyräämään oikeuttaan ja tuhottua elämäänsä takaisin. Tiedän hyvin, että se ei sitä tee itse organisoituen, tottakai toiminalla on johto, mutta se johto ei esiinny julkisesti.

Porvaristo, Suomen hallitus, Keskustapuolue ja Kokoomus ovat hävittämässä nyt, ei vain Lääkeliatosta ja Kelaa, vaan myös muun turvallisuutemme ja suistamassa meidät luokkasotaan. Minä en pidä tätä lainkaan huonona tienä, sillä tiedän hyvin, että kansa voittaa ja syylliset roikkuvat pian pylväissä, mutta pidän huonona sitä tyhmyttä joka porvaristoamme vaivaa sen tuhotessa kansalta sen työllä ja tuskalla hankkiman perusturvallisuuden.
Kansa saa nyt kärsiä porvariston tyhmyydestä ja teoista. Kysynkin teiltä porvarit miltä maistuu tulevaisuus, eikö pelota, uskotteko niin poliisiin, oikeuslaitoksen oikeusmurhiin ja raiskauksiiin ja murhaaja armeijaanne että teilel riittää pelkkä sokeutenne turvallisuudeksi. Minä sanon sitä pupuilmiöksi, pään pensaaseen kätkemiseksi ja perseenne ulos jättämiseksi?

Sensuurisanomanne, Helsingin sanomat sensuroi minua, sillä se haluaa olla osana piilottamassa totuutta Hyssälästä ja Lääkelaitoksesta, mutta perästä kuuluu sano aasi, kun pieras!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

JLin (nimimerkki)

Yhteisöllisyys se on ollut ihmisten tuki ja turva kautta historian. Sen on länsimainen monikulttuuriantirasisti paskamedia onnistunut liki täysin tuhoamaan. Tilalle on markkinoitu materialismi ihmisten tueksi ja turvaksi, ota velkaa ja tuhlaa aina valtioita myöten. Viherfasistitkin ovat puoliksi valmiit surmaamaan jokaisen vastasyntyneen oman ideologiansa perusteella. Mikäpä ettei, kun on maailmaneliitti sponsorina. Aletaan kuitenkin lähestyä tilannetta, kun Hassin ja Braxin on parempi tunkea se omahyväinen hymy vaikka perseeseen ja hakea vähän nöyrempää asennetta kansalaisia kohtaan, muuten saattaa joku vielä moikata ohimoon.

kullervojoensuu (nimimerkki)

Liisa Hyssälä palkitaan"likaisesta työstä" jota sen määrättiin tekemään...enemmistö eduskunnasta (kokoomus,keskusta, vihdeät,ja rkp)
näin päätti..koska johtajat näin sano..Vanhanen,Katainen,Sinnenmäki,Wallin.
Nejä ihmistä..näin päätti vielä toistan..4 TYHMÄÄ IDIOOTTIA...

Hannu Rainesto

Hyssälä palkitaan likaisesta työstään, ja juuri kuten Kullero sanoo, päätös oli todella mitättömän aivottoman joukon tekemä.

Oletteko selvittäneet, mikä on nyt lääketurvallisuutemme tilanne, ei hätää pian se selviää!

Minä taidan perustaa hautaustoimiston, tulee nimittäin töitä!

Toimituksen poiminnat