Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

KKO ja natsikulttuurin suosiminen asukashallinossa...

Tekö olette se Helsingin kaupungin viranomainen joka päättää siitä KKO:n totalitarismi meiningin tuomisesta vuokra-asuntojen yhteyteen. Tiedätte että tarkoitan parkkisakotuskäytäntöä jonka KKO meille lanseerasi tai sitten olette tyhmempiä kuin olen uskonut.
Tiedättekö, mitä ilmentää kieltojen tuominen vuokra-asujien pihanurkille, ei siis vain parkkisakkokieltojen vaan ylipäätään kieltojen? Kahta keskeistä filosofisesti ja psykologisesti selitettävää asiaa; Moisen kyltin pystyttäjä on psykopaatti, joka katsoo tehtäväkseen luoda totalitaristista pakkovaltaa jota itse nimittää hallintokulttuuriksi ja toisena filosofisena selityksenä, kyse on natsivallan pystyttämisestä vuokralla asujien kiusaksi. Natsismia tässä ilmentää se tosiasia, että eritellään asukkaat vuokralaisiksi ja omistusasujiksi, jolla erittelyllä luodaan puitteet kohdella heitä erilailla. Vuokralaisiksi, joilla ei ole menetelmää vaikuttaa maksamiensa asuntojen ja alueiden päätöksentekoon sekä omistajiksi jotka voivat omistusoikeuden turvin vaikuttaa. Tiedämme vallan hyvin, että asuntojen omistamispakko myös ilmentää näitä molempia selittäviä seikkoja.
Nyt siellä takarivissä jo joku elvistelijä alkaa selittää, että onhan vuokralasilla asukastoimikunta joka voi päättää asioista, mutta hän ei tiedä, että asia ei ole näin vaan seuraavasti. Asukastoimikunnan tehtävä on sama kuin työttömien yhdistyksien, olla venttiilinä asukkaiden/työttömien ja omistajien välillä. Heillä ei ole vaikuttamiskeinoa omistamiseen missään sen muodossa, vaikka he maksavat koko talon olemassaolon kaikkine kiskurikorkoineen jotka ilmenevät heille vuokrina. Koko asuntohinnoittelun ydin lähtee siitä, että vuokra-asuntojen määrällä säädellään omistusasuntojen markkinahintaa. Parkkialueisiin tämä sama määrite sopii myös kuin nenä virkamiehen päähän! Molempien liian pieni tuottaminen luo mahdollisuudet pakkovaltaiselle käytännölle, koronkiskonnalle ja sakotuksille. Jos tätä  suosivat eivät ole natseja niin mitä he ovat, jeesuksen enkeleitäkö?
Tahdon nyt selvittää, oletteko te vastuussa siitä lahjuksen ottamisesta joka on toteutettu bisneksen tekijän taholta, jotta saadaan vuokra-asuntojen pihat tämän äärioikeistolaisen KKO:n totalitarismi meiningin koekentiksi? Sillä millään muulla kuin lahjuksen vastaanottamisella, psykopatialla ja totalitaristisella natsikulttuurin suosimisella tätä sakotusasiaa ei voi selittää. Jos olette vastuussa vain jostakin muusta, osoitan tämän kirjeen sille taholle jonka vastuu on. Hallintolain mukaan, teidän tulee virkamiehenä ohjata tämä kirje oikealle taholla!
Tämä asia tullaan julkaisee lukuisilla suosituilla keskustelulistoilla, blogeissa, FB:ssä ja kotisivuilla sekä ottamaan esille vaatimuksena poistaa nämä pakkokeinoin tuotetut sakkorysät, kaikissa Helsingin kaupungin asukastoimikunnissa. Tämä tiedote levitetään koko maan asukastoimikunnille, jotka varmasti tulevat totuttamaan samat vaatimukset kaikkialla, missä ei ole natseja isännöitsijöinä ja asukashallinnon tuottajina. Julistanpa vielä että natsikulttuurin lakattua tullaan siihen osallistuneita käsittelee perustettavissa, kansan laillistamissa kansantuomioistuimissa kansanvastaisina maanpettureina.
Hannu Rainesto
Luutnantintie 1 B 21
00410 Helsinki
0445054321
Ps. Meillä on vuokrattu parkkipaikka, nyt on siis kyse pakkovaltaisesta hallintokulttuurista ei meidän pysäköinnistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Jukka-Pekka Vasara

jaa. Nazit muistaakseni kehittivät erityisen "kansanauton" ja loivat järjestelmän millä sen hankkiminen tuli mahdolliseksi jopa työläisillekin, lisäksi uusien moottoriteiden rakentaminen oli kärkihankkeita joten en pitäisi nazeja mitenkään erityisen autovastaisina.

Mutta mintenkäs NL? Neuvostoliittolaisilla oli 80-luvulla huomattavasti vähemmän autoja 1000 asukasta kohti kuin silloisen Etelä-Afrikan rotusorretuilla neekereillä ja teidän ihanne maassanne pohjois-koreassahan niitä ei ole juuri lainkaan!

Tästä päättelisin loogisesti että kommunistit ovat autovastaisia ja nazit eivät ole. Kun huomioi että hesaa johtavat kok.kommunistit, viherkommunistit ja sossu.kommunistit niin eikä politiikka ole aivan loogista?

Pertti Heinonen (nimimerkki)

Tässä yksi syy miksi muutan asumaan korpeen, kauas byrokratiasta. Sinne ei yksityiset pysäköinnin valvojat eksy, tai jos eksyvät, eivät osaa takaisin. Suomestahan on tullut viimevuosina täysiverinen digtatuuri, olisiko viimeisillä viidellä hallituksella osuutta asiaan? Jos meillä on jo ensimmäinen mielipidevanki ja sananvapautta aletaan rajoittaa NL:n ja Kiinan malliin niiin mikä on seuraava kansalaistan vapautta rajoittava toimenpide? Julkinen niskalaukaus stadikalla?

H.T (nimimerkki)

Vuokra-asukkaiden kohtelu on periaatteessa samanlaista kuin apartheid politiikka. Yhteishallintolaki eli vuokralaisdemokratialaki on käytännössä sivuutettu täysin.

K Veikko

"Ps. Meillä on vuokrattu parkkipaikka"

Kun tuo huutava vääryys saadaan korjatuksi, niin sinunkaan ei enää tarvitse vuokrata parkkipaikkaa, vaan voit jättää autosi suoraan oven eteen.

Kuvittelepa tilanne, että kahden naapurin kesken syntyy riitaa kiinteistön käytöstä, vaikkapa auton parkkeeraamisesta. - Ketkä kaikki ovat osapuolia tuossa riidassa?

Tapani Joensuu (nimimerkki)

Totta. Variksetkin sen tietävät.

(http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/06/varikset_var...)

Virkamiesfasismilla ja mielivallalla ei ole rajoja; siksipä en omista autoa (vaimo tosin omistaa) mutta varmuuden vuoksi meillä on dobermanni pihalla.

Jos olisin taitava lintujen kouluttaja niin kouluttaisin variksia nokkimaan byrokraatteja ja sakottajia päähän.

Nuuskamuikkunen (nimimerkki)

Kyllä jonkun viraston kahvipöydässä on hauskaa kun tuota kirjettä tavaillaan :)

Tommi Salenius

Suosittelisin kappalejakoa että joku ylipäätään jaksaisi lukea tuon tekstin loppuun saakka.

Escobar (nimimerkki)

Heh, tämä on päätynyt varmasti jonkin viraston seinälle kyltin "kylähullujen kootut tilitykset" alle! :D

realisti (nimimerkki)

ongelmat on aika pienet, jos peltilehmän säilytyspaikasta ruikutetaan. Minulla ei ole koskaan ollut niin paljon rahaa, että olisi varaa omaan autoon.

Hannu Rainesto

7. Kappalejaon sekoitti US:n ohjelma.

Hannu Rainesto

5. Meilläkin vaimo omista auton, koska tarvitsee työssään.

Hannu Rainesto

9. Peltilehmä on työkalu ja vain harva omistaa niitä huvikseen.

Hannu Rainesto

4. Talossa on pelastustie, joka kattaa myös pysäköinti kiellon, mutta se ei anna oikeutta sakottaa. Tämä juuri todistaakin sen, mikä on sakottajien päässä päällimmäisenä. Toisille se on lain turvaama busines ja toisille pelkkää psykopaattisuutensa totuttamista. Kun nämä lyövät päänsä yhteen siirtyy välissä rahaa ja muita lahjuksia!

Työeläkeläinen (nimimerkki)

Mikä sitä Hannua nyt riipii? Eikö ole hyvä jos vähistyä parkkipaikoista pidetään huolta ja estetään niiden asiaankuulumaton täyttäminen? Paikoista kun on aina pulaa joka paikassa, kaavat tehdään aivan liian ahtaiksi nykyaikaan.

Meillä Hyvinvointi-Suomessa on autoja lähes jokaisella ja olen Hesaan harvoin tullessani huomannut vierailijoiden paikkojen puuttuvan täysin keskikaupungilta. Käytä tarmosi mieluummin niiden lisäämiseen/perustamiseen niin jotain hyötyäkin voit saada kanssaveljillesi ja -sisarillesi. Minua varten tarvitaan iso paikka, auton pituus on nafti 7m ja leveys noin 2,3 m.

Tee vihdoinkin jotain hyödyllistäkin Hannu!

ps. tuo sinun ainainen natsittelusi alkaa menettää sitä vitsimerkitystä jota ehkä tavoittelet, vaihda jo uusi levy ja keksi jotain uutta. Olethan väittänyt olevasi luova persoona.

Toimituksen poiminnat