Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Pieni pätkä...

koska luin niin paljon taasen soopaa Putkisen listalta. Olisi tietysti kommetoinut suoraan siellä, mutta sensuroi minut suuren länsimaisen vapauden kannattajana listaltaan pois.

Putkisella on ollut jossain kommunismia, kertoisiko Putkinen missä ja milloin tai kertoisi edes missä hänellä on ollut sosialismia? Viettävät siis murhajuhlaa, mutta eivät tiedä kenelle, sellaisia tumpeloita nämä porvarit!

Helena Eronen on väärässä seurassa, etkö yhtään ajattele mitä ajattelet. Pakottako joku olemaan tyhmä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

heidi (nimimerkki)

Putkinen nyt tapansa mukaan vääristelee ja muuntelee asioita ja ihmiset sokeasti luottavat häneen. Itse oli pakko googlata Putkinen, eikä tullut kovinkaan mairittelevaa tekstiä...

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Oikeastaan harmi, että Putkinen ei julkaise kommenttejasi, mutta toisaalta ymmärrä sen; koomiset kommenttisi (vaikka kuinka hauskoja ovatkin) ovat jotenkin sopoimattomia vakavissa aiheissa, joita Putkinenkin usein käsittelee.

Suksija (nimimerkki)

Miksi sinulla on Rainesto nimessäsi etuliite Berija?

Ihailetko suuresti Berijaa tuota pedofiilihirviötä?

Vai haaveiletko puhdistavasi Suomen yhtä tehokkaasti kuin Berija puhdisti Neuvostoliiton 1930-luvun lopulla?

Rainer (nimimerkki)

Rurik sano, että sä oot teurasta berija ja oikea taiteilija rainesto on joku muu ja sä myyt akkas tekemiä tauluja.

Erland Salo (nimimerkki)

Vautsi vautsi. Peräti heidi ihan itse on ennättänyt kommentoimaan sinun erittäin fiksuja mielipiteitäsi.

Pidän niitä mielipiteisiin siihen saakka kunnes niitä on pakko pitää pakosti ainoana oikeana mielipiteenä.

Minä ostin Suhmuran Santralta menneenä kesänä kirjan, joka on todella upea. Suomen Kommunistisen Puolueen Juhlakirja vuodelta 1948. Kuka on nähnyt tämän? Arvaan oikein, että ei juurikaan kukaan. Siinä Otto Ville Kuusinen antaa teoriansa tuutilta täyden lieskan kapitalisteille. Erittäin upea on luettelo kansakuntien ja sosialismin sekä kommunismin isän , siis itse Stalinin, saamien syntymäpäivien lahjaluettelo.

OVK:n tytär Hertta Kuusinen kirjoittaa vastaansanomattomasti siitä, että Stalin ei ole ollenkaan diktaattori. Eipä ollut ei. Jos on uskominen uskollisiin stalinistikommunisteíhin silloin ja nyt. Suomessa on yllättävän paljon stalinisteja, jotka edelleen uskovat tuohon iljettävään uskontoon.

Erland Salo (nimimerkki)

Ikävä kyllä kirjoitin hieman huomioimatta siitä, kenen sivuille tekstiäni tuotan.

Hannu Berija on tunnettu ja tunnustettu kynäilijä.

En ole pystynyt seuraamaan hänen kirjoituksiaan eli en ole millään ollut kykenevä keskustelemaan hänen kanssaan tahi ottamaan jopa eriäviä mielipiteitä. Kesä ja työnteko ovat vaatineet oman veronsa.

En ymmärrä ollenkaan, miksi Hannu on valinnut nimiyhdistelmänsä tuon Berija.
Sllähän on kylmäävä kaiku myös itäpuolisessa naapurissamme.

Hannu Rainesto

3. Berija nimen antoi joku kommentoija ja koska se sopii hienosti yhteen käsityksieni kanssa rikoksien rangaistavuuteen niin toki otin sen vastaan.
On loogista jos on elämän asenteekseen seulonut "Elämän kunnioittamisen" eli Ihmistä vastaan ei tule tehdä rikoksia joutumatta niistä vastuuseen. Berija nimi muistuttaa tästä hyvin. Nimi juontaa varmasti siitä, koska olen luvannut perustaa sosialistiseen Suomeen rehabilitointeja toimeenpanevan tuomiolaitoksen ja kiikuttaa sinne korvasta kiinnipitäen tutkittavaksi erityisesti oikeuslaitoksemme ja muut Ihmisen oikeuksia polkevat viranomaistahot.
Tässä en ole yhtään valaraamattua kummella asialla, joka sentään kostaa neljänteen polveen ja kaiken lisäksi täysin vailla logiikkaa ja kunnon rikostutkintaa. Tässä mielessä en ihmettelekään miksi pitävät valaraamattua ohjekirjanaan näissä kangsterilaitoksissa, antaahan se heille mahdollisuuden tehdä mitä lystää. Muuttaa vaikka mustaa valkoiseksi, sen mukaan mitkä kulloinkin ovat intressit.

Hannu Rainesto

4. Tätä voi kysyä tuolta akaltani, mutta minun kauttani, koska hän ei halua sotkeentua minun tekoihini. Mutta mitä tulee taulujeni myymiseen, niin sitä en toki harrasta, en kertakaikkiaan viitsi kosia ketään ostamaan mitään. Minun tauluni kuvaavat tätä maailmaa sellaisena kuin se on, eikä niitä kuvia kukaan seinällään pidä, siksi karmea tämä porvarien maailma on. Vai katselisitkö itse taulua,jossa vanhuksia syötetään liukuhihnalla polttouuniin esilämmittimein hehkuvassa kajossa tai suomailapsia pääpuussaan oppimassa natsikultturimme karmeipia ja kavalampia piirteitä.
Olen myynyt elämässäni yhdentaulun ja se kuvaa merta ja kaislikkoa. Kun vastaan tulee sijoittaja,joka ymmärtää tiateesta jotain, hän ostaa kaikki loput ja rikastuttaa itseään keinottelemalla materialistisella filosofiallani, joka on taulujeni perusta.

Hannu Rainesto

Kommunismi ja valekommunismi, kova työ osata erottaa nämä ja mahdoton, jos ei omaa mitään tieteen filosofista taitoa eritellä asioita. Kerotkaahan, mihin asiapareihin ei tämä totuus sopisi?

Putkisella on jossain salaista kommunismia jota juhlii joukkoineen ja juuri siksi, kun ei ole hallussa metodiikaa jolla tarkastella maailmaa oiekin.

Tässä US-blogissa kirjoittaa mm. Heikki Typpö, lukekaa häntä. Heikki on erittäin lahjakas filosofi, joka osaa loistavasti todellisuuden totuudellisen erittelyn ja sen esittämisen taidon.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Putkisella on tietoa ja näkemystä. Mitä muuta loistavalta blogien kirjoittajalta voidaan vielä vaatia?

heidi (nimimerkki)

Hannu, pakko sanoa, että kannattaisi enemmän mainostella niitä tauluja! Itse ostaisin useita taulujasi, jos rahaa olisi. Sen verran upeita tauluja teet!

Hannu Rainesto

10. Marko, väärä tieto ei ole tietoa vaan vääristelyä! Kuten varmaan huomaat, ei Putkinen korjaa virheitään, eikä vastaa väitteisiini ja osoita missä hänellä sitä kommunismia tai sosialismia on, johon kuitenkin päättelynsä ja juhlansa perustuvat.

Toimituksen poiminnat