Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Ai niin...

kommentoin juuri Katriina kajannetta, mutta tämäpä sensuroi minut, mutta väittää kirjoituksessaan olevansa tiedemies? Tämä on outoa, sillä juuri julkisuusperiaate on tiedemiehen yksi keskeinen vaatimus!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Erland Salo (nimimerkki)

# 0

Olelko sinä tiedemies?
Oletko koskaan sensuroinut ketään?
Onko sosialismissa sensuuria?
Onko kommunismissa sensuuria?

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Tuon edellisen lisäksi hän väittää myös muuta epätieteellistä.
Kuka voi uskoa tällaisiin poliittisiin bernsteinilais-demareihin.
Saihan saman poliittisen bernsteinilais-lahkon edustaja jopa väitöksensä läpi väittäessään, että sosialifasisti Tanner pelasti Suomen.
Tunnetustihan vätöskirjat ovat huutokaupassa tänään.
Ikävää, että entisellä työväenpuolueella ei ole esittää presidentti-ehdokkaaksi kuin tällaisia fasistien taustapiruja ja hurri-kapitaalin juoksupoikia ja työttömien yhdistysten viihdyttäjiksi kuin porvareitten yllytyshulluja hännänheiluttajia.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kiitos huomiostasi. Mainitsemasi niminen henkilö on olemassa Suomessa, mutta hänellä ei tiettävästi ole blogia Uudessa Suomessa.

Haluatko rajoittaa toisen ihmisen oikeuksia, kuten oikeutta moderoida blogiaan? Älä luule, että mitä hyvänsä soopaa julkaistaan kaikissa blogeissa.

Ainoa akateemisen harjoitustyön salaaminen, jonka olen nähnyt, oli opiskeluaikanani eräässä opintoihin pakollisena jaksona kuuluvassa seminaarissa. Eräs äärivasemmistolainen opiskelija toi esitelmänsä seminaaritilaisuuteen, vaikka ne olisi kuulunut jakaa hyvissä ajoin sitä ennen. Samoin hän keräsi esitelmät tilaisuuden päätteeksi, koska hän sanojensa mukaan ei halunnut niiden joutuvan joidenkin tuntemiensa äärivasemmistolaisten käsiin. Syystä tai toisesta opettaja hyväksyi hänen menettelynsä. Mistä syystä, sitä voi miettiä.

En ihan ymmärrä kysymystäsi, mutta ehkä ei ole niin väliksikään. Jos haluat tietää, mikä on tiedemies tai miten dosentin tieteellinen pätevyys todetaan, etköhän löydä siitä tietoja. Minun tutkimuksistani mm. kirjoitetaan asiantuntijalausunnoissa, että ne ovat esimerkillisiä, eikä siinä tarkoiteta, että ne olisivat huonoja esimerkkejä.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Lehteni viikko-liitteestä löytyy lisää tarinaa siitä Jyväskylän kaikkialla vainoa näkevän bernsteinilais-lahkolaisen törmäilyistä ja vähän muustakin.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

JariH (nimimerkki)

Katriina on selvästi löysentänyt moderointiaan. Ennen läpi ei päässyt vastakkaiset mielipiteet tai Katriinan kirjoitusten kritisointi ylipäätään. Nyt sieltä onneksi poistetaan vain aiheeseen kuulumattomat kommentit.

Hannu Rainesto

1. Kaikkiin kysymyksiisi voi vastata en ja ei! Mutta Katriinan, Putkisen, HS.fi ja YLE.fi sivuilla nyt ainakin on.
Mikä ja kuka sinusta on tiedemies?

Sensurointi on tapa peitelleä, eikä se ole kuten Katriina tuossa väittää, vapauden rajoittamista jos kieltää sensuroinnin. Asia on juuri päinvastoin, sensuroija on vapauden rajoittaja. Katriina yrittää piilotella asian taakse, mutta minun kanssani ei moinen onnistu!

Jokainen rehellinen tiedemies uskaltaa julkistaa tutkimuksensa ja sen saaman kritiikin. Oli kyse sitten blogista jossa kirkjoittaa tai muusta julkaisusta.

Katriina sanoo, että kirjoitan soopaa, mutta ei pysty osoittamaan missä kohtaa? Väittämänsä tulee pystyä edes perusteleen, saati jos sanoo olevansa tiedemies. Jolle väitteen perustelemattomuus voidaan laskea raskauttavaksi!!

Tulikivenkatku (nimimerkki)

"Katriina sanoo, että kirjoitan soopaa, mutta ei pysty osoittamaan missä kohtaa? Väittämänsä tulee pystyä edes perusteleen, saati jos sanoo olevansa tiedemies. Jolle väitteen perustelemattomuus voidaan laskea raskauttavaksi!! "

Jokainen normaali ja tervejärkinen näkee, että kirjoitat täyttä soopaa. Ei sitä erikseen tarvitse osoittaa.

Hannu Rainesto

5. Mistä sinä tiedät mistä kirjoitin, kun se on poistettu ennen julkaisua?

Hannu Rainesto

7. Mistä sinä tiedät mistä kirjoitin, kun se on poistettu ennen julkaisua?

JariH (nimimerkki)

En tiedäkään, vaan kirjoitin ao. henkilön moderoinin kehityskaaresta, joten ihan lepo vaan.

Hannu Rainesto

On stereotyyppistä ja hyvin epätieteellistä ajatella ennakkoon kaikki kirjoittamani soopaksi. Rotuajattelussa se tarkoittasi, että kaikki Afrikkalaiset ovat mustia, vaikka se ei pidä paikkaansa. Monet Afrikkalaiset ovat arabeja ja valkoisia. Niin on laita myös kirjoitusteni, jotkin ovat hyviä, jotkut erinomaisia ja vain jotkut täyttä roskaa ja silloinkin kohteen mukaan.

Hannu Rainesto

10. Osoitit olevasi tuolla kaikkea muuta kuin looginen. Mitä sukupuolta edustat?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No mikä ihme se sinun asiasi oli. Nythän voisit omalla sivullasi kirjoittaa. Ja jos me puhumme hulluja sinun mielestä, voit poistaa. Tästä ei jää oikein mitään näkösälle, mistä on kysymys. Katriinahan on tiedenainen vai tiedemieheksihän niitä oikeasti sanotaan. Mie en ole enkä käsitä semmosta, muutako kunnioitan, ko joku on johonki syvästi ja suurin uhrauksin satsannut. Olkoon vaikka siivoja, joka on siivonnut vuodesta toisseen, on varmasti pätevä ja perehtynyt ja antanut kallisarvoista elämänaikaansa työllensä.

Se mieleipitteen vappaus on tänä päivänä kullankallis, ihan siksi tähän kommentoin. Kunnioittakaamme toisen mielipidettä, vaikka itsellä olisi eri. Ja plokinpitäjähän voi jopa estää jonkun pääsyn kommentoimaan, kuten tiedämme. Niin mikähän se asia oli, voisithan tehdä koko plokin siitä ja jättää Katriina Kajannes kirjoittamaan omia plokejaan, joista hän tietenkin vastaa itse.

Minusta on niin tärkeää ja hienoa, että täällä kirjoitettaan. Se on siis melkein elintärkeää meille. Saamme tietää ja voimme itsekin oivaltaa.

Hilkka Laronia

JariH (nimimerkki)

#12

Siis kirjoitin Katriinan moderointityylistä, koska itse kirjoitit, että kommenttisi oli sensuroitu. Yritin tuoda melko yksinkertaisella tavalla asian esille. Kantaa en ottanut _sinun_ sensuroituun kommenttiin, vaan Kajanneksen aiempaan tapaan moderoida hänen tekstiinsä kriittisesti suhtautuvia kommentteja.

Vedä henkeä välillä. Ainoa epäloogisuus tässä on tarpeesi tietää sukupuoleni...

Hannu Rainesto

13. Hienoa, että arvostat sanan ja mielipiteen vapautta. Sensurointi on todella pahasta ja haisee!
En voi julkaista kirjoittamaani, koska en ottanut siitä kopiota ja se on sensuroituna nyt Katriinalla.

Hannu Rainesto

14. Sukupuolisuuden tietämisestä voi kasata aineistoa päättelyä varten. Sukupuolen tietäminen on siis hyvin tärkeää, jotta voi arvioida loogisuuden tasoja!

Sanot tekeväsi yleistyksiä moderointi kaaresta, vaikka et tiedä mitä sensuroitu aineisto sisältää?

JariH (nimimerkki)

#16

Moderoinnista sen suhteen miten olen sen kokenut tämän kirjoittajan kohdalla. Koita päästä nyt sen yli, että kommenttisi ei päässyt julkisuuteen. Maailman ei pitäisi siihen kaatua. Et ole ainoa, jonka kommentti on jäänyt julkaisematta.

Sukupuolesta voi kasata aineistoa päättelyä varten, mutta jos teet sitä täällä tai esimerkiksi Suomi24:ssä niin onnea matkaan. Mitä käytät verrokkiryhmänä loogisuuden tasoja arvioidessasi?

Hannu Rainesto

Verrokkiryhmäksi sopii hyvin asianajaja ja tuomarikunta, sillä jos heidät alittaa on varmasti sienen tasolla. Epärehellisempää joukkoa tuskin löytyy, edes maalta.

Toimituksen poiminnat