Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Porvarillisuus ja järki eivät vain mahdu samaan päähän.

Porvarit, ette ole ymmärtäneet, että koko elämämme jää perinnöksi jälkipolville ja aina lupaa kysymättä. Minäkin joudun elämään tässä teidän  kapitalismissa kaikkien näiden ahneiden ja itsekkäiden keskellä, koska se  on minulle annettu, en ole sitä valinnut vaikka järki ja logiikkaa tuottavat aivan muun yhteiskuntamuodostuma mallin ihmiskunnan hyväksi  elää,  en voi sitä silti valita. Porvarillisuus ja järki eivät vain mahdu samaan päähän.

Sama pätee energiaan, se on kohteena vallan keskiössä samalla tapaa kuin me itse ja siihen pätee myös samat ehdot kuin meidän alistamiseen. Me Ihmisenä olemme kuitenkin paljon merkittävämpiä kuin pelkkä energia, joten kannanottomme elämään tulee lähteä Ihmisestä, ei energiasta.

Maailmamme muodostuu, luonnon, Ihmisen ja yhteiskunnan vuorovaikutuksesta joista ajatteleva materia on korkein, koska se voi käyttää tieteellisiä metodeja ja päättelyä hyväkseen. Tätä tosiasiaa ei voi ohittaa, jos mielii olla Ihmisen asialla.

Pätevän energiaratkaisun siis voi löytää vain, jos asettaa Ihmisen ja hänen tarpeensa päätöksenteon keskiöön. Säästäminen energiamuotona putoo tällöin välittömästi pois, koska Ihmisen perustarpeetkaan   eivät ole vielä koskaan täyttyneet ja marginaalisella vajaa-energialla eivät koskaan täytykään. Tavoite on ydinvoimaa korkeammalla, mutta ei edes sitä pystytä tavoitteleen ellemme aseta rimaa niin ylös kuin kulloinkin mahdollista. Samasta syystä keskuudessamme on ikuisesti kommunisteja, koska he ymmärtävät että vain yhteisöllisyys voi olla ihmisen elämänmuodoista oikeudenmukaisin ja kestävin.

Kukaan ei siis vastusta hyviä energiaratkaisuja, mutta Ihmiselle välttämätön menee kaiken edelle, vaikka se korreloisi samalla vallan kanssa. Ydinenergiaa siis kaikelle kansalle!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (46 kommenttia)

Tulikivenkatku (nimimerkki)

"Porvarit, ette ole ymmärtäneet, että koko elämämme jää perinnöksi jälkipolville ja aina lupaa kysymättä. Minäkin joudun elämään tässä teidän kapitalismissa kaikkien näiden ahneiden ja itsekkäiden keskellä, koska se on minulle annettu,"

Sinulla on täysi vapaus muuttaa Pohjois-Koreaan tai Kuubaan. Miksi ihmeessä et ole vielä sitä tehnyt, Rainesto?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

1. Hyvä, juuri siksi en ole muuttanut Pohjois-Koreaan, koska olen syntynyt tänne. Olen suomalainen ja minulla on oikeus siihen siinä kuin riistävällä porvariluokalla. Kaikenlisäksi suomalaisen älykkyyden taso laskisi, jos muuttaisin täältä pois!!

konsta (nimimerkki)

Jos muuttaisit kiinaan,p-koreaan tai kuubaan-kaikki voittais !

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Suomeen saatava oma kunta tai alue kommunisteille. Jos yhteiskuntanne osoittautuu ylivoimaiseksi, sen malli leviää. Jos ei osoittaudu, se ei leviä.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

4. Tätä voi pitää kokeiluna, mutta kuka takaa kokeilulle sille kuuluvat vapaat oikeudet!
Jos koealueeksi laiteaan vaikkapa Varsinaisuomi ja Ahvenamaa niin, positiivisesta tuloksesta ei ole epäilystä. Kenen luulet vastustavan hanketta, kommarien vai?

Oletko kuullut simuloinnista, entä loogisesta päättelystä, minusta nekin antavat riittävästi tietoa siitä, mitä on kapitalismi ja mitä hypoteesi kommunismi. Et ole kuitenkaan tätä päättelyä uskonut, miten luulet uskovasi esittämääsi kokeeseen ja sen tuloksiin?

Tulikivenkatku (nimimerkki)

2. Meillä muilla on myös oikeus elää sellaisessa Suomessa, jonka kansalaisten äänestämät edustajat ja edustuslaitos ovat tänne mudostaneet.

Katsos, kun siinä kommunistisessa systeemissä ei kansalla ole muuta mahdollisuutta kuin äänestää juuri näitä kommunisteja. Sellaisenko Suomen sinä haluat? Minä en halua.

Eki K (nimimerkki)

Eivätkö vasemmistolaiset sitten ole kovasti osallistuneet yhteiskuntamme kuluautomaattien rakentamisee. Nythän trakastelemme vain jäävuoren huippua, koska perustyö on tehty 60-90-luvuilla, jolloin hallitus oli perinteisesti koostunut ainakin Kepusta ja demareista, monesti höystettynä nykyisen Vasemmistoliiton edeltäjistä. Yhteiskuntamme tarvitsee kipeästi tukipolitiikan radikaalia vähentämistä ja keskittymistä ydinasioihin kuten koulutukseen, terveyteen ja turvallisuuteen. Muu toiminta voi tulla rahoitetuksi monella järkevämmälläkin tavalla esimerkiksi käyttäjien kautta.

T Pekkanen (nimimerkki)

Kun täällä puhutuun kommunismin kokeilemisesta, niin tuli mieleen tarina vanhoilta ajoilta.

Kommunistilta kysyttiin "ketkä kehittivät kommunismin, tavalliset ihmiset vai tiedemiehet?" Kommari vastasi että tavalliset ihmiset ovat kommunismin kehittäneet Siihen kysyjä tokaisi "olisi se pitänyt arvata, jos tiedemiehet sen olisivat keksineet, niin he olisivat varmaan testanneet sitä ensin eläimillä"

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

6. Kommunsimi, yhteisöllisyys mikä äänestysongelma sinulla siinä on, itseäsihän äänestät! Jos ymmärtäsit mitä tarkoittaa luokajako voisit ymmärtää mitä tarkoittaa luokkajaottomuus!

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Vasemmistolaisuus lastentautina kommunismissa. Minä se olenkin kaikenlaisen revisionismin vastustaja, koska jo käytäntö todistaa sen vääräksi tavaksi toimia, jos ei ole mahdolista saavuttaa pysyviä oikeista tuloksia. Ja nyt sinä vielä lisäät pökköä pesään.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

#5 Ei ole mitään järkeä kokeilla suuressa mittakaavassa.

Esimerkki: Tiedeyhteisö on kehittänyt biokemiassa teorian ja soveltanut sitä lääkemolekyylin luomiseen. Lääkettä ei ole vielä testattu, joten sitä testataan ensin hiirillä. Koe onnistuu hyvin ja koe-eläinhiiret paranevat lääkkeellä sairauden oireistaan ilman vakavia sivuvaikutuksia. Sitten lääkettä testataan apinoilla. Yllättävää kyllä, apinat saavat raivokkaita sivuoireita ja 20% koe-eläimistä kuolee.

Johtopäätös: Onneksi ei kokeiltu 100 000 ihmisellä. Eikö olekin ihan loogista.

Täten ehdotankin, että kommunismia koetettaisiin vapaaehtoisilla ihmisillä pienessä mittakaavassa ja yhteiskunnan toimivuutta mitattaisiin erinäisi barometrein. Ei tarvita koko Varsinais-Suomea, vaan myös joku melko asumaton kunta Pohjois-Karjalasta riittäisi.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

#11 Niin ja yhteiskuntatiede on kuitenkin hiton paljon monimutkaisempaa kuin fysiikka tai kemia. Se ei ole samalla tavalla eksaktia tiedettä. Teoria voi olla vakuuttava, mutta sitä on kuitenkin ehdottomasti testattava ensin, sillä ihmisiin liittyy valtavasti muuttujia, joita teoriat eivät kykene ottamaan huomioon.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

11. Näin, sinä aiot testata kuten porvari testaa, epäoikeudenmukaisesti, tietoja vääristävästi.

Kerrohan pekka, mitä se kommunismi on, ennen kuin saat hullun maineen!

Kommunismi on ennen kaikkea talousjärjestelmä jonka perustalle nousee koko yhteiskuntamuodostuma. Jos siltä rajataan, kuten porvaristo on rajannut Kuubalta, Korealta ja monelta muulta kokeilulta menestymisen kieltäytymällä mm. kaupankäynnistä se manipuloi jo itse testiä.

Lisäksi, voimme kokeilla jonkin sortin kommunismia, mutta se voi totetua vasta sosialismin kautta, jossa kommunismin monet rakenteet vasta luodaan.

Intiassa on tehty pitkäaikainen koe sosialismilla "Keralan" alueella ja se onkin Intian kehittynein alue!

Pekka, sinä kun olet porvari tollo, mikä sinua estää kokeilusi toteuttamisesta, ei ainakaan kommunistit?

Eki K (nimimerkki)

Jos testattaisiin mielummin Pohjois-Koreassa; Laosissa, Vietnamissa tai Kuubassa, täällä kun on aika niukasti haluttomuutta tuon tyyppisiin testauksiin. Käytännön kommunismiahan myös kokeiltiin ihan lähialueillamme onnistumatta siinä täydellistä katastrofia paremmin. Vie edelleen vuosikymmeniä ennen kuin nämä valtiot ovat jollain länsimaisella tolkulla. Voisit koittaa levittää ideaasi Ahvenanmaalla, josko siellä haluttaisiin olla noin innovaatisia. Jos edellä mainituissakaan maissa suunta ennemmin on pois kommunismista, on vaikeaa keksiä sinulle potentiaaliseti sopivia kohteita.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

8. Kommunismia ei ole kehitetty, on vain paljastettu kapitalsimin olemus. Kommunsimi oli alkuyhteisön ensimmäinen tapa elää yhdessä. Idylli rikkoutui, kun ahneus astui kuvaan ja täytyi alkaa kusettaan normaalin vaihdon sijaan.

Porvari on tämän kusetuskulttuurin tähtönen, mutta onneksemme putoava tähtönen!

qwerty (nimimerkki)

Minusta kommarit tienaisivat hyvin stand up -koomikkoina. Juttelisivat vain normaaleja komukkajuttujaan ja lähes kaikilla olisi hauskaa.

Pakotettu yhteisöllisyys on niin syvältä ja poikittain, ettei sanat riitä sitä kuvaamaan.

LauriT (nimimerkki)

Miksi väität, että joudut elämään tässä kapitalismissa. Et joudu, se on ihan oma valintasi. Asut mieluummin tässä kapitalismissa kuin Kuuban tai P-Korean yhteiskunnassa.

Sinulla on oikeus asua täällä, mutta ei pakkoa.

Ja voisithan toki nostaa Kuuban tai Pohjos-Korean älykkyyttä muuttamalla sinne? Vai laskisiko se?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

14. Testiympäristö valintanne on pahasti vääritynyt, sillä kommunismin teoriassa, kommunismiin siirtymine tapahtuu vasta kehittyneen kapitalismin jälkeen. Kommunismia siis tulisi testa mahdollisimman kehittyneissä kapitalistisissa oloissa. Olisiko Sweitzi tai USA tällaisia testiympäristöjä joissa kapitalistinen elämä on huipussaan, vai olisko Suomi maailman parhaana maana sopiva?
Joka tapauksessa on selvää, että teillä on aikomus manipuloida testiä jo etukäteen. Siinä porvarin rehellisyys jälleen ilmenee, kuten Kelan ja Oikeusjärjestelmännekin rehellisyys. Roistoja jo syntyään!

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

16. Pakotetty yhteisöllisyys, miten se eroaa pakotetusta individualismista pakkona? Mitä pakotettua oli alkuyhteisössä, entä siitä siirtymisen pakossa?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

17. Kyllä minä nyt vain joudun elämään syntymäpaikassani. Mitä siihen sanookaan nämä elintasopakolaisvastustajat, jos kaikki lähtevät täältä karkuun. Tiedätkö, että lopuksi suljetaan Suomenkin rajat, sillä aorvari tarvitsee työvoimaa!

Suomen älykkyysosamäärä laskee, jos minä täältä poistun edes hetkeksi matkoile, puhumattakaan luovuuden määrästä!!

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Tänään on muuten Juche aatteen opintopiiri. Mitä te siitä Juchesta tiedätte tollot?

Eki K (nimimerkki)

#17
Näinhän se meillä kaikilla on: toinen unelmoi lottovoitosta, toinen kommunismin toteutumisesta. On kuitenkin oltava sen verran realisisia, että esimerkiksi nykytilanteessa kommunismia testaamaan haluavia valtioita ei ole eikä tule olemaan hyvin pitkään aikaan. Mikäli kuitenkin löytyisi riittävän monta halukasta yksilöä, voisivat nämä muuttaa jonnekkin yhdessä ja kokeilla siellä määränpäässä vapaasti omia kommunismikokeitaan. Tietysti tällöin olisi hyvä varmistaa hyvät ulkosuhteet, jotta koe häiriintyisi ulkoisesta vaikutuksesta. Siltoja ei kannata muutoinkaan täysin katkaista, jotta maitojuna on käytettävissä.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

No tiedättekö te sitten kapitalismista,jota olette eläneet hikisen elämänne ruoska perseenne takana? Mistä se rikaus tuleekaan? Entä mitä on hiostus ja työn joutuisuus? Kysykäähän lisäkseni Markukselta, hän tietää, mutta hän onkin kommunisti, kuten myös minä. Tietääköhän Stubbi, mistä rikaus, se uusi arvo oikein sikiää?

No, tämä oli tollo testi ja tulos oli sen mukainen!

qwerty (nimimerkki)

#19 "Pakotetussa" individualismissa saa ihan itse muodostaa/osallistua yhteisöjä. Mikä tässä on niin vaikeaa?

Niin, että jos kaikki eivät ole sitä samaa mössöä, niin alkaa sorto? Heh!

Esa Mattila (nimimerkki)

#21

Sen verran, että aatteen keksijän maassa kaikilla menee yhtälailla päin helvettiä. Paitsi ylimmillä puoluepampuilla. Niinkuin kommunismissa aina. Jokaiselle yhtä vähän, jokainen alle kykyjensä. Kun ei ole mitään mitä tavoitella.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

24. Mitä tarkoittaa samaa mössöä? Eivätkö porvarit ole kaikki samaa mössöä, sitä emootio ja empatia amputoitua?

Olenko minä samaa mössöä sinun kanssasi tai työläistemme kanssa, entä Markus ja muut kommari velejemme? Onko meillä tusina puoluetta ja viisituhatta yhdistystä ja kaikki erimielisiä muusta kuin kapitalismista?
Tiedästkö mikä on filosofinen pyöreä pöytä ja mitä sen pöydän ympärillä tehdään?

Oletteko te nyt pinossa kuin nakit kaupassa vai mikä tukkii pientä mieltä?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

25. Mistähän aate keksinnöstä sinä puhut?

Eki K (nimimerkki)

Onko joutuisuus haitta? Eikö pieni paine aina saakin ihmisen toimimaan paremmin? Olisiko joku Schlaraffenland sitten parempi, olisi varmaan, mutta se on satua. Ihmisen motivoimiseksi tarvitaan keppiä ja porkkanaa, koska ihminen on hyvä oppimaan. Jotkut eivät halua tulla käsketyiksi, mutta hehän voivat toimia itsenäisesti ja olla vaikka yrittäjiä omin vapauksinensa. Ei tässä mitään rikkautta tarvita - jalat maassa vaan ja eteenpäin.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Olen jo kauan ehdottanut tällä sivullani www.markusreed.julkaisee.fi/91
75 %:n säästöä teollisuustuotantoon ja myös sen mukaista säästöä energian kulutukseen, mutta yksikään porvarin nuija ei ole ymmärtänyt asian syvällisyyttä.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Kepitä sinä vaan itseäsi Eki ja anna muiden kaivata normaalia elämää hiostuksen sijaan. Et edes osannut vastata kysymyksiini!

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

29. porvari ei ymmärrä ja juuri siksi onkin porvari!

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

31.

Saitko ensimmäistäkään sen naisen tekemää maalausta myytyä siellä Lenin-museolla. Olet kai istunut siellä Vapusta lähtien. Massoni voi vielä sinullekin ylijäämä-varastostaan lahjoittaa työn sankarin mitalin.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Porvarit, ne ahneet pikku pirulaiset, olivat ahmineet jo pari viikkoa sitten luonnon koko tämän vuoden tuoton ja tunkeneet perseisiinsä.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

32. Kanssani näyttelyä pitävä nainen, Marjut Lehtinen on myynyt yhden maalauksensa. Omistani en tiedä, koska niitä ei tehdä myytäväksi. Jos joku ostaa niin siitä vaan.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Porvarit omistavat tämän maan maat, me muut saamme täällä asua, koska porvari tarvitsee meistä työvoimaa.

Kävin juuri isolla omenatilalla,jossa oli 13.000 omenapuuta. Omenat kerää venäläiset (7 henkeä), koska suomalaisista ei ollut kuin ryyppään, kertoi itse emäntä.

Suomen omenasadosta menee ylipuolet kaatopaikalle!

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Uskokaa nyt uunot, että tämä jää ainoaksi mahdollisuudeksi jatkaa:
www.markusreed.julkaisee.fi/91
Massonin pankkiirien suunnitelmatalous vaihdetaan kansan itsensä johtamaan suunnitelmatalouteen.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/139 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Missä lymyävät ne Katriina Kajanneksen mainostamat akateemiset porvarilliset tietäjät?
Takapiru Lehtinen voisi sanoa, kuka seuraavana heistä yrittää pelastaa Suomen ja millaista risti-lippua heiluttaen.

TÄRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

K Veikko

"Ihmisen perustarpeetkaan eivät ole vielä koskaan täyttyneet"

On siis (ylipäätään) olemassa tilanne, jossa voimme jokainen sanoa: Minun KAIKKI perustarpeeni ovat nyt tyydytetty. Kuinka monta ihmistä arvelet maapallolla olevan, jotka voivat sanoa tuon nyt, tänään? Ovatko nuo ihmiset jotenkin varallisuuden tai kulutustason perusteella erityisen poikkeavia massasta?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

38. Tottakai on sellainen tilanne mahdollinen, mutta ei kapitalismin oloissa. Asia atulee lähestyä oikein eli määritettä " Objektiivinen Perustarve" ja erottaa se "Subjektiivisista tarpeista". K-Veikko sotkee nämä yhdeksi ja samaksi, tämä on taitamattomuutta.

Asioiden eritteleminen eli abstrahoiminen pienimpiin osiinsa avaa monet umpisolmut, myös tämänm tarpeiden umpisolmun.

Porvarillinen Ihminen, kuten otsikossa sanon ei voi omata järkeä samaan aikaan porvarillisuutensa kanssa a. koska porvari on emootio ja empatia amputoitu b. ei hän voi omaksua niitä psyykkisiä ominaisuuksia joita tarvitaan "innostumisen" käyttövoimaksi. So. Porvari ei yksinkertaisesti omaa tarvittaa tunne-elämää, ollakseen muuta kuin riistäjä. Riistämisessä ei tunnetusti tarvita tunne-elämää, joka vain haittaa riistäjää.

Porvari on vielä hyvin luonnonvoimainen olento, ikään kuin fossiili, jota ei liika sivistys vaivaa! Nyt porvarivallan aikana kasvatamme tätä ominaisuutta Ihmisiin lisää, valitettavaa, sillä tämän ongelman ulottuvuudet ovat hyvin kauaskantoisia ja mahdollistavat mm. jalansijan fasismille.

Objektiivisesti katsoen porvarillisuus on valitettava kehitysvaihe ja luonnonoikku Ihmiskunnan kiusaksi.

Väittäkää vastaan jos pystytte!

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Katriina ei ole kyvykäs tiedemiestä leikkiessään käymään poleemista keskutelua, ei luonnosta, Ihmisestä tai yhteiskunnunnasta. En tiedä mistä olisi, kun pitää päätään pensaassa.

Rehellinen Ihminen puolusta aina totuutta ja Ihmistä!

K Veikko

#39. Hannu Berija-Rainesto "Porvarillinen Ihminen, kuten otsikossa sanon ei voi omata järkeä ..."

Juuri tämä on suurin este ihanneyhteiskunnan tiellä: Ihminen.

Onko mielestäsi aseistettu terrori nopein tie saada porvarillinen ajattelu ja porvarilliset ihmiset kitkettyä pois keskuudestamme.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Ei tullut edes mieleen, miten sinulle tuli?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Terrorismi ei kuulu kommunismiin vaan suunnitelmallisuus! Terrorismi on puhdasta oikeistolaisuutta, subjektiivista idealismia.

Lue kirjoja, opit kummasti!

K Veikko

#39. Hannu Berija-Rainesto "” Objektiivinen Perustarve” ja erottaa se ”Subjektiivisista tarpeista”"

Tarkoittaako tuo sitä että kommunismissa ihmiset voivat vapaasti vaihtaa keskenään "subjektiivisia perustarpeita" kun taas "objektiiviset perustarpeet" tyydytetään järjestelmän toimesta.

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Määritellään ensin hieman subjektiivisia tarpeita ja esittämiäsi subjektiivisia perustarpeita ja siiten vielä vaihtoa eli tavaran vaihtoa.

Sinä puhut subjektiivisesta perustarpeesta, joten odotan sinun määritelmääsi tästä?

Käyttäjän hannurainesto kuva
Hannu Rainesto

Määritellään ensin hieman subjektiivisia tarpeita ja esittämiäsi subjektiivisia perustarpeita ja siiten vielä vaihtoa eli tavaran vaihtoa.

Sinä puhut subjektiivisesta perustarpeesta, joten odotan nyt ensin sinun määritelmääsi tästä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset