Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Yhteisöllisyys yhteiskuntamuodostumana kuuluu kommunismiin!

Yhteisöllisyys yhteiskuntamuodostumana kuuluu kommunismiin! Kapitalismiin kuuluu riisto ja yksilökeskeisyys. Sosialismin aikana rakennamme kapitalismin aikana rakennetun Ihmisraunion tilalle uuden Ihmisen joka pystyy tähän vaativaan elämänmuotoon. Sosialismin aika kestää, kunnes se on rakentanut mahdollisuuden siirtyä kommunismiin valmiiksi.

Käytäntö josta puhun on siis tulevasuutta, nyt elämme tätä luonnonhistorian riistävää aikaa! Jos emme pistä itsellemme tavoitteita, aseta hypoteeseja, emme niitä myöskään tavoittele. Hypoteesien esittäjät ovat siis edelläkävijöitä ja niitä kaihtavat jarruja. SKP on tällä hetkellä tällainen jarru, Vasemmistoliitosta saati porvareista puhumattakaan!!

Ei siis kovin monimutkaista, mutta silti tämäkin tulee ymmärtää ja elää ennen kuin voimme saada mitään!
Aikajanan piirtäminen on hyvä selventävä menetelmä, joten kynä käteen ja paperi kiinni seinään.
Ensin kaadetaan kapitalismi ja se vaihe on juuri menossa, sekä objektiivisena että subjektiivisena. Sitten pystytetään sosialismi ja pidetään kiinni etäistavoitteesta, mutta muokataan elämää erilaisia yhteisöllisiä, Ihmistä kunnioittavia muotoja hyödyntäen. Lopuksi saavumme hetkeen, jolloin sosialismikaan ei enää riitä, vaan me vaadimme subjektiivisesti, että objektiivinen kehitys vaatii uutta laadullista muutosta sosialismiin, kommunismia.

Se mitä tulee kommunismin jälkeen on pääosalle maailman Ihmisiä arvoitus, vaan ei minulle!!!! Olen nimennyt sen (n. 2000 löytyy ensimäise mainintani asiassa), kuten olen ainakin osalle teistä aiemmin jo kertonut "Itsesäätöisen Ihmisen tuotantotavaksi; " vasta silloin Ihminen on todella aidosti ja yksilöllisesti vapaa, kun hän pystyy yhteisöllisyyteen itsesäätöisesti. En näe, että kommunismin yhteisöllisyys voi tätä vielä mahdollistaa, mutta se vuorostaan rakentaa ainekset tähän maailmaan.

Minä en jarruttele, miksi te, Vasemmistoliito ja SKP teette niin, vaikka sanotte olevanne edistys, rakennatte silti vain kapitalismia? Lainatkaa tuo yksinkertaistettu kehityskaavioni ja piirtäkää seinään. Noudattakaa sitä niin pelastutte, sanoisi varmasti jeesus vainaakin teille!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/142 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

Porvaritkin värjäytyvät jo punaiseen suojaväriin.

TÖRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

"Sosialismin aikana rakennamme kapitalismin aikana rakennetun Ihmisraunion tilalle uuden Ihmisen joka pystyy tähän vaativaan elämänmuotoon."

Siinä onkin haastetta rakentaa ihminen, joka pystyy elämään niinkin vaativassa järjestelmässä kuin kommunismi. Mikä on, Berija-Rainesto, sinun arviosi siitä, kauanko tuo rakentaminen se kestää?

"vasta silloin Ihminen on todella aidosti ja yksilöllisesti vapaa, kun hän pystyy yhteisöllisyyteen itsesäätöisesti."

Eli ihmistä käsketään toimimaan tietyllä tavalla niin kauan, kunnes hän alkaa toimia halutulla tavalla ilman käskemistäkin, ja sitten julistetaan, että nyt ihminen on vapaa. Vähän samaan tapaan kuin esimerkiksi lehmät pidetään "vapaina" sähköaidalla: Muutaman kerran lehmä ehkä yrittää aidan läpi, mutta tarpeeksi monta sähköiskua saatuaan lakkaa yrittämästä, ja sitten todetaan, että nyt lehmä on todella aidosti ja yksilöllisesti vapaa.

Kalevi (nimimerkki)

Sosialismin perusongelmana on yhteiskunnallisuuden virheellinen rinnastaminen yhteisöllisyyteen. Yhteiskunnallisuus ei ole yhteisöllisyyttä, vaan hallintaa, ylhäältä alaspäin suuntautuvaa vallankäyttöä, siis viime kädessä väkivaltaa. Yhteisö on samalla sosiaalisella tasolla olevien ihmisten yhteenliittymä, eikä se voi perustua väkivaltaan.

Kommunistisen retoriikan puheet "uuden ihmisen rakentamisesta" uudenlaisen yhteiskunnan käyttövoimaksi kertovat lähinnä totalitaarisesta ihmisyyden kieltämisestä. Yksilöllisyys on yhtä erottamaton osa ihmisyyttä kuin sosiaalisuuskin. Tämä ei ole markkinaliberalistista ajattelua, vaan luonnollisten tosiasioiden hyväksymistä.

Hannu Rainesto

Pahus, kun on kiire, vastaan heti, kun kerkiän. US oli poikki ainakin koko iltapäivän, joten vasta nyt pääsin sisään.

Kalevin väittämä on erityisen kiinnostava! Janille sensijaan, että kapitalsimi on kasvattanut meitä tosissaan n. 250 vuotta, että siitä... nykyään kehitys on tietysti paljon nopeampaa, mutta onko Ihmisen kehitys sitä. Jos katsomme vain porvaria, ei varmasti ole!

Matti Vuorio (nimimerkki)

Kommunismiin kuuluvat myös ne kaikki kyseenalaiset 'palvelut', joilla puolustetaan 'hyvinvointiyhteiskuntaa' ja VEROJA !

tämäkin vielä (nimimerkki)

Arvon kirjoittaja luulee, että elämme kapitalismissa, vaikka elämme oikeasti sosialismissa. Oikea kapitalismi olisi vapautta veroista ja säätelystä - vapautta yrittää ja tehdä työtä ja ansaita työstä ilman valtion kättä taskussa. Nythän valtio tyhjentää jo toisen taskun kokonaan.

Sitten, kun valtio tyhjentää toisenkin taskun, olemme tyhjätaskuina vailla oikeutta tai mahdollisuuksia päättää elämästämme. Se on kommunismi. Valtio antaa ruokaa ja tukea - mutta myös päättää elämästäsi ja valvoo sitä sekä omistaa mm. lapsesi ja puolisosi.

Yhteisöllisyys puolestaan kuuluu aina ihmisten elämään. Sillä ei ole mitään tekemistä kommunismihelvetin kanssa.

Nykyisellä "kapitalismilla" ei puolestaan ole mitään tekemistä oikean kapitalismin kanssa.

Sosialismikin on valjastettu palvelemaan monopoleja, joita hölmöt sitten kapitalistisiksi luulevat.

Lähettäisin blogistin suoraa päätä johonkin sellaiseen kouluun, jossa ei sotketa perusasioita - en siis Suomen peruskouluun, lukioon, korkeakouluun tai yliopistoon.

Juha Mäkinen (nimimerkki)

#3. Mutta voiko ihminen kasvaa ihmiseksi ja yksilöksi muuta kuin yhteisössä? Pidemmän aikaa on tuntunut siltä, että nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa ei ole olemassa kumpaakaan: ei yhteisöjä eikä yhteisön mahdollistavia yksilöitä.

Olisikohan ihmisen esineeksi ja välineeksi alistamisella jotain tekemistä asian kanssa? Mikä taas tuottaa esineellistämistä ja välineellistämistä?

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

#2 :D Äläs nyt, onhan tuossa uuskommunismin markkinoinnissa haastetta jo kerrakseen.
Mitä se muuten nykypäivänä tarkoittaisi(? Jää vähän epäselväksi, miten se vaikkapa äänestäjille esitettäisiin niin, että vahvaakin vahvemmat NL:n ym. hahmot häipyisivät taustalle tämän uuden ja uljaan uuskommunismin sanoman(???) tieltä.

Hannu Rainesto

5. Ensin pitää elää tämä kapitalismi ja sitten se sosialismi, ennen kuin voimme arvioida mitä kuuluu itse kommunismiin. Jos luit mitä kirjoitin,huomasit varmaan, että sosialismissa kehitetään kommunismi. Meillä ei siis ole yksityiskohtia, on vain looginen ajatus siitä, miten pääsemme riistävästä maailmasta riistottomaan! Asian voimme tarkastlella kuitenkin monista lähteistä, jotka ovat meitä pidemällä, kuten sosialististen maiden perustuslaseista.

Hannu Rainesto

Arvonkirjoittaja ei luule, vaan tietää, että eälämme kapitaslimissa, koska meillä on olemassa luokkayhteiskunta, lisäarvon riisto ja oikeuslaitos joka kiusaa Ihmisiä!

Hannu Rainesto

7. Hyvä, juuri tavaraksi muutettu maailma on ongelmamme, siis myös meidän Ihmisten kehittymisen ongelma. Tavarana olemisesta on päästävä eroon!

Hannu Rainesto

8. NL ei liity mitenkään siihen, miten maailma tulevaisuudessa petaa. Ehkäpä korkeintaa historiallisena vaiheena, sillä jokainen aika on oma konkretiansa. Historiasta ei kuitenkaan opita mitään, sitä vain kastaan kuin talikolla lantaa.

Uusi aika, uusi Ihminen on kenen tahansa esitettävissä, kommunistit ovat sen jo tehneet ja siksi he ovat edelläkäviöitä, edistyksen Ihmisiä. Odottamme, kuka esittää seuravan teorian, porvarito ainakine sittää, että tämä on historian loppu. Tähän en usko, koska näen sen lopun ja tunnen yhteiskunnallisen kehityksen lainalaisuuksista tärkeimmät.

Me olemme matkalla sosialismiin ja teemme sen porvarien kantaessa lippujamme!

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/142 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMIN HAUDANKAIVAJAT ELÄVÄT JO KESKUUDESSAMME.

2.

Älä kysele Korhonen niin vaikeita, onhan teillä siellä Jyväskylässä se Kajannes, kysy siltä sosialismista.

11. Sitten on myös lääkelaitos, joka kiusaa myös ihmisiä.

TÖRKEITÄ UUTISAIHEITA, LUE PÄÄKIRJOITUS:
www.markusreed.julkaisee.fi/83

VIIKKO-LIITE: www.markusreed.julkaisee.fi/82

Hannu Rainesto

3. Sosialismi on matka yhteisöllisyyteen eli kapitalismin purkutyömaa. Kalevi, luehan uudestaan mitä kirjoitin ja käytä kynää ja paperia apunasi. Kehitys on prosessi nykyisestä yksilökeskeisyydestä yhteisöllisyyteen ja siitä itsesäätöisyyteen. Tässä siis tapahtuu teesi, antiteesi ja lopuksi synteesi.

ITSESÄÄTÖINEN IHMINEN ja heidän muodostamansa yhteiskunta ON SE, JOTA PIDEMMÄLLE EMME VOI PÄÄSTÄ. Itsesäätöisyydessä kohtavat yhteisö ja yksilö tasapainossa, vaapaaehtoisena, vapaana ja luovana. Olisiko jokin muu vielä sitä parempaa?

Hannu Rainesto

Sosialismista yksinkertaisesti tulee puhua, se tulee esittää niin konkreettisena kuin pystymme, sillä tämä konkretia on hypoteesien esittämistä ja ilman hypoteeseja ei ole kehitystä. Tähän uskoo myös koko länsimainen tiede, minä mukaan lukien!

Hannu Rainesto

Meidän tulee tunkea tuntkiolle nykyinen hallinto ja oikeusjärjestelmä, sillä ne ovat lahoja, rikollisia ja riistäviä murhaja joukkoja.

Meidän tulee valjastaa parhaat aivomme yhteiskunnalliseen ajatteluun ja kehitykseen, eikä mihinkään typerään näpertelyyn kaiken maailman sosiaalikiemuroista ja vastaavasta kusettamisesta.

Outoa on se, että meitä on vain muutamia. Onko muut tapettu vai vangittu, missä ovat Suomalaiset aivot nykyään, porvarien perseessä vai? Lukekaa nyt vaikka Hesaria tai kuunnelkaa YLE:ä, voinko todella olla näin väärässä?

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Hannu Berija-Rainesto (kommentti 14): "Itsesäätöisyydessä kohtavat yhteisö ja yksilö tasapainossa, vaapaaehtoisena, vapaana ja luovana. Olisiko jokin muu vielä sitä parempaa?"

Eli ihmiset osallistuvat yhteisön toimintaan vapaaehtoisesti ja niiltä osin kuin itse katsovat hyväksi ja tarpeelliseksi. Tuo on kapitalismia ja liberalismia puhtaimmillaan ja ei, mikään muu ei ole sitä parempaa.

Kalevi Kantele (nimimerkki)

"Sosialismin aikana rakennamme kapitalismin aikana rakennetun Ihmisraunion tilalle uuden Ihmisen". Kun Kiinan vallankumous oli tapahtunut, niin pikuhiljaa länsimaista saapui diplomaatteja Pekingiin. Ulkoministerin ensimmäisessä tapaamisessa suurlähettiläiden kanssa häneltä kysyttiin, että mitä vallankumous oikein tarkoitti. Ulkoministeri kertoi, että heidän tarkoituksensa oli rakentaa uusi kommunistinen ihminen. Ranskan lähettiläs meinasi kuolla nauruun. Hän kertoi olevansa järjestön jäsen, joka oli yrittänyt kasvattaa "uutta ihmistä" 2000 vuotta. Lähettiläs oli roomalais-katolinen.

Jos ei ole onnistunut kristityiltä, niin kuinka Hannu-hyvä se tulee onnistumaan kommunisteilta? Piiskalla vai porkkanalla? Salli mun nauraa.

konsta (nimimerkki)

Unelmia pitää olla,mutta ajatus uljaasta uudesta kommunistisesta yhteiskunnasta tai ihmisestä ei ole millään tavalla realistinen,,kyllä esim.maaseudulla ollaan jo nyt yhteisöllisiä,,pidetään talkoita ja autetaan naapuria ja lähimmäistä-mitä uutta kommnismi tähän toisi,,ei yhtään mitään!?

Hannu Rainesto

17. Jani on pääsemässä juonesta kiinni, kunhan vielä ymmärtää, että riisto ei kuulu kommunismiin, eikä itsesäätöiseen elämänmuotoon"! Kapitalismi ilman riistoa ei ole kapitalismia, liberalismia eikä mitään muutakaan kehnoa ja perkeleellistä!

Näin yksinkertaista on ajattelu,kun oppii pääsemään irti annetusta ja korvaa sen logiikalla, tietellä ja omalla luovalla ajattelullaan. Repikää itsenne irti kapitalismista niin pääsette irti ahneudesta, riistosta ja muusta porvarien paskasta, kuten heidän oikeuslaitoksestaan sen runkkari tuomareista ja neuvoksista!

Hannu Rainesto

18. Krittitty, porvari ja kapitalisti, mitä tekemistä sillä on yhteiskuntamuodotuman kanssa, kerronko?

Jos kerran yhteiskunnallinen oleminen luo päällysrakenteensa niin ei kristityillä ole voinut olla mitään mahdollisuutta muutokseen. Koko kristillisyyshän on yhtä kuin porvarillisuus ja riisto!
Ei maailmaa kristillisyydellä muuteta, ei edes yritetä muuttaa vaan uudella, uudenlaisella taloudellisella yhteiskuntamuodostumalla, se luo uuden Ihmisen ei hurskaat subjektiiviset puheet!

Tottakai kommunismi onnistuu, sehän on juuri uusi taloudellinen yhteiskuntamuodostuma ja se luo uuden Ihmisen siinä, kun minä pistän rusinat pullaan.

Hannu Rainesto

19. Lue tuo kommentini kohtaan 18. Kerro mikä siinä ei ole realistista?

Toimituksen poiminnat