Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Minulta on varastettu

  • Minulta on varastettu

 

Minulta on varastettu

 

Elämäni aikana minulta on varastettu laittomasti ja laillisesti ainakin seuraavaa

 

Laittomasti, rosvojen toimesta

Perämoottori

Kumivene

Mopedi

 

Laillisesti, oikeuslaitoksen avulla (Helsingin Hovioikeus)

Firma

Venemallisto

Muotteja

Lesti

Tulevaisuus

Työpaikka

Terveys

Vakuutuskorvauksia

Omistaminen

Tutkintapyyntö oikeus

Oikeusavustajan palvelut

Luottotiedot

Isänmaa ja sille antamani kunnioitus

Luottamus lakiin ja oikeuteen

 

Listaa voisi jatkaa, mutta päällisin puolin tärkeimmät ovat tuossa.

Valtakunnan syyttäjä, syyttäjälaitos, asianajajaliitto, oikeusavustajat ovat kaikki osallisia näihin laillisiin ryöstöihin. He syyllistyvät myös asioiden uudelleen tarkastelemisen laiminlyöntii, vaikka todisteet ovat yksiselitteisiä. He luottavat siihen, että Suomen kansa on hiljaa paska puntissaan!

Tietysti minä voin nimetä syylliset tarkemmin, mutta en voi sitä tehdä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden käydä kimppuuni uudelleen. Minä täytänkin sen YK:n Ihmisoikeusjulistuksen esimerkin, jossa vaaditaan; Että oikeuden tulee toimia niin, että kansalaisilla ei ole tarvetta kumota sitä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

J. Gagarin

Minulta varastetaan joka vuosi monia kymmeniä tuhansia euroja rahaa.

Hannu Rainesto

Niin, mitähän tulisi tehdä, kun pommien heittelykin on tehty laittomaksi muilta kuin valtioilta? Jopa YK suosittaa maltillisuuteen, jotta laillistettut ryöstöt voivat jatkua!

Tarkastelkaapa kuvaa artikkelin vieressä ja miettikää, mitä Stalin ja Berija olisivat tehneet. Tulisiko toimia samoin, kun valta saadaan lailliseksi ja työväen käsiin. Sanoohan sotilasoppimme saksalainen isä von Clausewitz, että vihollinen tulee eliminoida niin, ettei siitä enää nouse kummitteleen!?

Hannu Rainesto

Mistä sinä varasta nuo kymmenet tuhannet? Etkö sinäkään usko oikeuteemme ja sen rehellisyyteen?

Hannu Rainesto

Olisiko hirttäminen oikeudenmukaisempaa kuin ampuminen näille roistoille?

Hannu Rainesto

Hmmnnn..rupesko rehellisyys pelottaan kommentoijia? Miksi ihmeessä, eikös Suomessa ole oikeuslaitos joka valvoo oikeutta?

Heidi Tuominen

Luottotiedot on jännä homma! Voisin rehellisesti sanoa, että kyllä ne on kunta minulta varastanut! Terveys ja Isänmaa ja sille antamani kunnioitus sekä luottamus lakiin ja oikeuteen on myöskin Suomessa asumisen myötä kadonnut.

Useilta ihmisiltä varastetaan lapset.

Hannu Rainesto

Kyllä Heidi, allekirjoitan näkemyksesi. Suomi, tämä porvarien Suomi on todella surkeassa tilassa!

Hannu Rainesto

Porvarilla on mielipiteen muodostamisessa vikaa, kun ei osaa vastata. Minusta kumpikana tapa telottaa rikkolisia tuomareita ja muita oikeusherroja ei ole oikea. TULEEHAN HEIDÄT ENSIN TUOMITA KANSANOIKEUDESSA, JOKA MYÖS ANTAA NÄMÄ TUOMIOT JA LAATII LAIT, EN SUINKAAN MINÄ!

J. Gagarin

"...kumpikana tapa telottaa rikkolisia tuomareita..."

Kumpikohan kana se olisi, joka niitä rikkolisia tuomareita telottaa?

Hannu Rainesto

Hienoa, sinä osaat löytää aina kirjoitusvirheet, joita minä en viitsi edes etsiä. Minä taasen löydän ajatuksen pään ja se onkin kaiken luovuuden ydin!
Alkaisitko sihteerikseni?

Heikki Gabrielsson

Voi luoja teitä pikkupolitrukkeja!!!Olisitte edes äidinkielen tunneilla istuneet,mutta taisitte olla kadunkulmilla trokaamassa taudinkantajaa...öhh,eikun tiedonantajaa...ja nyt ei berijalla vaan oikeinkirjoitus luonnistu :D

Toimituksen poiminnat