Valehtelija ja roisto voittaa ja rehellinen häviää, rankaisematta rikos jää, tuo Jos te kuvittelette että kapitalismi, yhteisöllisyyden hautausmaa antaa teille muuta kuin kurjuutta, te kuvittelette väärin!

Suuri puu kaatuu, koska se on lahonnut

Mietitäänpäs mitä parhaillaan maailmassa tapahtuu; Kapitalismi on kaatumassa. Kiinan sosialistit ovat pelastamassa Eurooppaa, koska perusta jolla kapitalismi ja sen talous seisoo, on kaatumassa.
Tämä on juuri se hetki jossa voimme todentaa vanhan järjestelmän kehityksen pysähtyneen ja uuden soutavan tilalle uudeksi paradigmaksi. Pelastukseksi tarvitaan sosialistijohtoista Kiinaa.

 

Tämä on todella se hetki, kun järjestelmän kaatuminen on todennettavissa. Yksinkertaisesti kapitalismi ei enää pysty tuottamaan edes sitä, mikä pyörittäisi sen omaa koneistoa, saati tuottaisi tarvitsemamme välttämättömyydet.

 

Näin se on käynyt järjestelmille ennenkin ne yksinkertaisesti kuluvat loppuun. Näin kävi feodalismin taloudelle, sitä edeltäville järjestelmille ja näin käy kapitalismin taloudelle. Tässä kannattaa muistaa se paras jota Karl Marx meille tuotti tutkimuksellaan kapitalismista eli ”Tuotantotapojen ketjuuntuminen”. Tiedän että ette ole tuota lukeneet, Marxin pätevät kirjathan ovat meiltä kapitalisten ja heidän hyysääjiensä toimesta piilotettu.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

. suvituuli

Katsos - Berija-Rainestokin on kömpinyt esille menneisyyden viemäristä. Nyt täytyy olla tosi kyseessä. Tästähän ei puutu kuin että Raineston vanha taistelutoveri Markus Räsänenkin ilmestyisi palstoille.

Mistä muistui mieleeni, että Räsänen ilmoitti kapitalsimin kaatuvan viimeistään huhtikuussa 2009...

Tekin olitte silloin varaamassa säilykepurkkeja, teroittamassa puupistimiä ja virittelemässä punalippuja.

No, uuden yrityksen paikka!

Hannu Rainesto

Kyllä kaikki on valmiina, odotamme vain kapitalismin objektiivisen aseman mukaista, oikeaa hetkeä.

https://my.opera.com/Punakaarti/account/

Toimituksen poiminnat